• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden-Dovi για τη σύγκρουση
Dovi: Ήθελε να με περάσει πάση θυσία...
Νέα 19/08/2013 - 10:34

Ο χτεσινός Κυριακάτικος αγώνας έληξε με δραματικό τρόπο για το δίδυμο της Ducati, με τον Hayden στην τελευταία του προσπάθεια να αρπάξει την όγδοη θέση από τον ομόσταυλό του, να βρίσκει τον Dovi και οι δυο τους να ανοίγονται και να περνούν πάνω από τα κερμπ στην έξοδο της στροφής!

 

Στον προηγούμενο αγώνα της Laguna, ήταν ο Dovi αυτός που ακούμπησε τον Hayden, με τον τελευταία να επιμένει στις δηλώσεις του ότι η χτεσινή του κίνηση δεν ήταν εκδικητική, αλλά ακούσια.

 

"Δώσαμε ωραία μάχη και στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου είχαμε μια επαφή, από δικό μου λάθος και δυστυχώς ο Smith κατάφερε να μας νικήσει", ξεκαθάρισε ο Hayden, ο οποίος κλήθηκε μαζί με τον ομόσταυλό του στη Διεύθυνση Αγώνων, χωρίς όμως να του επιβληθεί κάποια ποινή. "Όταν άρχισε να κλείνει την πόρτα ήμουν ήδη αποφασισμένος... η Επιτροπή εξέτασε το συμβάν, το οποίο συμβαίνει στους αγώνες. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας... ήταν απλά ένα αγωνιστικό συμβάν. Πρέπει να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα για τη διάρκεια του αγώνα. Τα πήγαμε καλύτερα απ' ότι πέρυσι, αλλά θα ήθελα να πετύχω κάτι καλύτερο".

 

Το τελικό αποτέλεσμα μπορεί να μην άρεσε στον Dovi, ο οποίος όμως παραδέχτηκε κι αυτός ότι ήταν κάτι που συμβαίνει στους αγώνες. "Στόχος μου ήταν να ολοκληρώσω με ρυθμό κοντά στο 1:40, αλλά δυστυχώς το πίσω ελαστικό έχασε πρόσφυση και στις δυο πλευρές, στους δέκα τελευταίους γύρους. Είμαι ικανοποιημένος με το πως διαχειρίστηκα τον αγώνα και κατάφερα και πέρασα τον Nicky στον τελευταίο γύρο, αλλά στη τελευταία στροφή επιδίωξε να με περάσει πάση θυσία με μια επιθετική κίνηση", τόνισε ο Ιταλός. "Δεν το περίμενα, διότι δεν είχα αφήσει ανοιχτή την πόρτα. Ο Nicky ήρθε κοντά μου και ακουμπήσαμε... σίγουρα δεν ήταν και η πιο ασφαλής κίνηση, αλλά μπορεί να πει κανείς ότι είναι ένα αγωνιστικό συμβάν. Κληθήκαμε στην Επιτροπή και ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα. Προσωπικά είμαι πολύ ενοχλημένος που έχασα δυο θέσεις, αλλά δεν υπάρχει λόγος να δημιουργηθεί αντιπαλότητα, έτσι για μένα το όλο θέμα θεωρείται λήξαν".

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Δεν μου έχει ξανασυμβεί!

« Προηγούμενο άρθρο

Το διασκέδασε στο τέλος ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα