• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το διασκέδασε στο τέλος ο Rossi
"Ειδικά η μάχη μου με τον Cal ήταν πολύ διασκεδαστική!"
Νέα 19/08/2013 - 01:03

Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του από τα μέσα του αγώνα και ιδιαίτερα στο τέλος αυτού, ο Valentino Rossi κατάφερε να αρπάξει στα τελευταία δευτερόλεπτα την τέταρτη θέση, έχοντας ξεκινήσει από την ένατη της σχάρας εκκίνησης, στη χειρότερή του παρουσία σε κατατακτήριες φέτος.

 

Ο Ιταλός είχε ένα δύσκολο Σ/Κ στην Ινδιανάπολη και τα πράγματα δεν έγιναν πιο εύκολα στο ξεκίνημα του αγώνα. Ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής σημείωσε μικρή πρόοδο και το μόνο που κατάφερε στην αρχή, ήταν να φτάσει ως την έβδομη θέση. Σε κάποιο σημείο του αγώνα, η διαφορά του από την τέταρτη έφτασε και τα πέντε δευτερόλεπτα, ωστόσο ο ρυθμός του Ιταλού ήταν φοβερός στο τέλος, όταν και κυνήγησε και πέρασε τους Crutchlow και Bautista!

 

"Στο τέλος του αγώνα δεν τα πήγα και τόσο άσχημα", σχολίασε ο Ιταλός της Yamaha. "Οδήγησα με ωραίο τρόπο τη μοτοσυκλέτα και το διασκέδασα. Στο δεύτερο μισό έκανα πολύ καλούς χρόνους κι έδωσα ωραίες μάχες με τους Bradl και Bautista, αλλά ειδικά με τον Cal στον τελευταίο γύρο, αυτή ήταν πολύ διασκεδαστική! Η τέταρτη θέση είναι καλή, δεδομένου ότι αυτή είναι μια από τις χειρότερες πίστες μου και λαμβάνοντας υπόψη ότι ξεκίνησα από την ένατη θέση"

 

"Έχουμε ακόμα πολλή δουλειά να κάνουμε και πρέπει να κατανοήσουμε για ποιόν λόγο στην αρχή του κάθε αγώνα δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ την έξτρα πρόσφυση των ελαστικών. Από τα μισά του αγώνα κι έπειτα, όταν το ελαστικό γλίστραγε, έμπαινα με μεγαλύτερη ταχύτητα στις στροφές... πρέπει να βελτιωθούμε διότι οι τρεις πρώτοι είναι πολύ δυνατοί".

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden-Dovi για τη σύγκρουση

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Τα έδωσα όλα..!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα