• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Το τεύχος #45 σε όλη την Ελλάδα
Με "καυτά" καλοκαιρινά θέματα!
MOTOGP WORLD 18/08/2013 - 15:54

Το καλοκαιρινό τεύχος του περιοδικού MOTOGP WORLD, με εξώφυλλο την φοβερή φάση του Αγώνα της Laguna Seca, με τον Marquez να περνάει τον Rossi, κυκλοφόρησε σε όλη την Ελλάδα από το περασμένο Σάββατο. 

Εκτός από τα ρεπορτάζ και τις αναλύσεις για τους Αγώνες του Sachsenring & Laguna Seca, ρεπορτάζ από τον 8ωρο Αγώνα Αντοχής της Suzuka, αλλά και μια τεχνική ανάλυση της μέχρι τώρα ιστορίας της Ducati Desmosedici που έχει πάρει ένα Τίτλο αλλά έχει και τις αποτυχίες των τελευταίων χρόνων στο ενεργητικό της.

Ο Mat Oxley με το δικό του ξεχωριστό τρόπο μας μιλάει για την στροφή “Στάλιν”, ενώ στο ένθετο On The Road, η Suzuki GSX-R1000 στην ειδική επετειακή έκδοσή της, οδηγείται στο δρόμο, όπως και η Aprilia Caponord 1200 με τις ηλεκτρονικά ελεγχόμενες αναρτήσεις. Ρεπορτάζ και φωτογραφίες από τα εγκαίνια του Ducati Athens με τον Andrea Iannone να κερδίζει τον κόσμο, αλλά και το καθιερωμένο φωτογραφικό ρεπορτάζ αγοράς, με την Playmate Μαρία Αλεξάνδρου να “φοράει” τα ρούχα και τα αξεσουάρ του καλοκαιριού!

 

Επόμενο άρθρο »

Κυκλοφόρησε το τεύχος #46 του MOTOGP WORLD!

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το MOTOGP WORLD #44

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα