• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Προέχει η ανάρρωση!
Το σημαντικότερο είναι να γίνω καλά
Νέα 22/07/2013 - 17:54

Σε ένα διάστημα τριών αγώνων, ο Dani Pedrosa έπεσε από την πρώτη θέση στο βαθμολογικό πίνακα και βρίσκεται υπό πίεση από τον νέο του ομόσταυλο, Marc Marquez. Στον αγώνα του Assen ο Dani δεν κατάφερε παρά να κερδίσει δυο βαθμούς στη μάχη του με τον Jorge Lorenzo, ενώ στη Γερμανία έπεσε και ο ίδιος παραχωρώντας το προβάδισμα στη βαθμολογία στον νικητή Marquez. Ο τελευταίος κατάφερε να πάρει τη νίκη και στη Laguna Seca, αποκτώντας σχετικά άνετο προβάδισμα 16 βαθμών επί του ομόσταυλού του.

 

Στις δηλώσεις του, ο Dani στάθηκε στο γεγονός της μεγάλης δυσκολίας στο να οδηγήσει κανείς μια μοτοσυκλέτα MotoGP, όταν δεν είναι έτοιμος 100%. "Όταν δεν είσαι απολύτως έτοιμος, καταλαβαίνεις πόσο δυνατές και δύσκολες στην οδήγηση είναι αυτές οι μοτοσυκλέτες", τόνισε. Jorge έκανε έναν τέλειο αγώνα στο Assen αλλά κι εδώ, δεδομένης της κατάστασής του. Έδειξε ότι είναι πολύ γενναίος, αλλά για να κρατήσεις το ρυθμό σου πρέπει να είσαι υγιής".

 

Μιλώντας για τη νέα διαμορφωθείσα κατάσταση στη βαθμολογία, ο Pedrosa παραδέχεται: "Στους τρεις τελευταίους αγώνες έχω χάσει πολλούς βαθμούς και γνωρίζω ότι τα αποτελέσματά μου δεν είναι καλά. Στο Assen είχα πρόβλημα, στη Γερμανία δεν αγωνίστηκα κι εδώ ήμουν τραυματίας. Ξέρω όμως, ότι αν κάνω έναν αγώνα όντας έτοιμος, θα είμαι στις πρώτες θέσεις. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να γίνω καλά και να παραμείνω συγκεντρωμένος. Το παραμικρό λάθος, βλέπετε που οδηγεί".

 

Τυχεροί μέσα στην ατυχία τους, οι Pedrosa και Lorenzo έχουν 25 ημέρες ξεκούρασης, ώστε να είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση στο GP της Indianapolis. "Θα προσπαθήσω να αναρρώσω και να είμαι έτοιμος για τους επόμενους τρεις αγώνες. Έχουμε τρεις αγώνες στη σειρά και το σημαντικό είναι να μην κάνουμε ένα λάθος στον πρώτο ή στο δεύτερο και βρεθούμε να καλύπτουμε το έδαφος στον επόμενο".

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Stoner με Honda στο Motegi!!

« Προηγούμενο άρθρο

Παραδέχτηκε το λάθος του ο Dovi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα