• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Stoner με Honda στο Motegi!!
Για το διήμερο τεστ που θα γίνει τον Αύγουστο
Νέα 22/07/2013 - 22:25

Αν μη τι άλλο, οι εναλλαγές στις αποφάσεις του Casey Stoner είναι κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει ο Αυστραλός πρώην Παγκόσμιος Πρωταθλητής MotoGP. Στα μέσα Ιουλίου είχε παραχωρήσει συνέντευξη στο speedcafe.com, όπου τόνιζε: "Σ' αυτό το σημείο τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμη. Δεν ξέρουμε τι θέλουμε να κάνουμε, αλλά του χρόνου θα περνάω σίγουρα περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μου, παρά στο να ταξιδεύω. Θα ήθελα να ρίξω τους ρυθμούς μου και να ζήσω τη ζωή μου".

 

Πριν από λίγο όμως, μια αποκάλυψη που έκανε το MCN.com, έγινε γνωστό ότι ο Stoner θα δοκιμάσει την RC213V στο διήμερο τεστ του Motegi! Σύμφωνα με τους Βρετανούς, η Honda θέλει την πολύτιμη πληροφόρηση του Αυστραλού για την εξέλιξη της RC213V του 2014, αλλά και της Honda των ιδιωτών, που ο γιαπωνέζος κατασκευαστής θα πουλάει σε όσους ενδιαφέρονται από του χρόνου. Θυμίζουμε ότι ο Stoner αποσύρθηκε του Πρωταθλήματος MotoGP πέρυσι, ενώ από τότε και μετά όλο και κάποια φήμη βγαίνει στην επιφάνεια, ότι ο Casey θα αγωνιστεί ως έκτακτη συμμετοχή σε κάποια πίστα, όπως π.χ. το Phillip Island ή το Motegi.

 

Μόλις την περασμένη εβδομάδα, ο γνωστός Carlo Pernat -- από το Sachsenring - συζητούσε στο περιθώριο του αγώνα, τη φήμη ότι η Ducati "πολιορκεί" τον Αυστραλό άσο και θέλει να τον κάνει να επιστρέψει στη δράση, ώστε να συμβάλλει στην εξέλιξη της Desmosedici και να της χαρίσει μερικές νίκες.

 

Τέλος, να πούμε ότι οι Βρετανοί αναφέρουν ότι το HRC υπογραμμίζει ρητά ότι ο Stoner δεν θα αγωνιστεί ως έκτακτη συμμετοχή στο Phillip Island ή στο Motegi, ωστόσο με δεδομένη την ευκολία με την οποία αλλάζει γνώμη ο Αυστραλός, κρατάμε μια μικρή πισινή! Για την ώρα μένει να δούμε αν ο Stoner θα δώσει το παρόν στο Motegi, στο διήμερο τεστ που θα διεξαχθεί εκεί τον Αύγουστο!

 

Επόμενο άρθρο »

Laguna: Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Προέχει η ανάρρωση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα