• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Αυτό που έκανα ήταν απίστευτο!
Χωρίς προπόνηση, με δυο επεμβάσεις σ' ένα μήνα
Νέα 22/07/2013 - 15:53

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo, αψήφησε τους πόνους στον ώμο του και πήρε μια "απίστευτη" έκτη θέση στο GP της Laguna Seca. Ο Ισπανός της Yamaha χρειάστηκε να μπει στο χειρουργείο δυο φορές, σε διάστημα τριών αγώνων, παρ΄ όλα αυτά έχασε μόλις έναν αγώνα!

 

Στη Laguna Seca, ο Jorge ένιωθε ζαλάδες κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά οι δέκα βαθμοί που κατέκτησε είναι πάρα πολύ σημαντικοί για τη συνέχεια. "Είμαστε ακόμα στη μάχη για τον Τίτλο κι έτσι είμαι υπερήφανος", τόνισε ο Lorenzo. "Ήταν ένας δύσκολος αγώνας, διότι ήμασταν πιο αργοί από τις Honda και δεν ήμουν σε καλή φυσική κατάσταση. Ήθελα περισσότερο αέρα κι ένιωθα ζαλάδες κατά τη διάρκειά του. Δυο επεμβάσεις σ' ένα μήνα, χωρίς προπόνηση, σημαίνει ότι - σ' αυτό το επίπεδο - αυτό που έκανα σήμερα ήταν απίστευτο!".

 

Πλέον, ο Lorenzo είναι πίσω 26 βαθμούς από τον Marquez και δέκα από τον Pedrosa. Το καλοκαιρινό διάλειμμα θα αποδειχθεί πολύτιμο για την ανάρρωση του Ισπανού άσου, ο οποίος - με εννέα αγώνες να απομένουν - έχει βάλει ως στόχο του τον τρίτο Παγκόσμιο Τίτλο! "Αν στην Indy είμαι σε καλή κατάσταση, θα παλέψω για τη νίκη. Αν σκεφτεί κανείς τι θα μπορούσε να γίνει, αν δεν έπεφτα στο Assen ή στο Sachsenring... πάντως είμαι υπερήφανος, διότι στους αγώνες που θα έπρεπε να είμαι σπίτι μου, αγωνίστηκα και πήρα 21 βαθμούς".

 

"Θα δουλέψω από εδώ και πέρα ώστε να είμαι σε θέση να κερδίζω αγώνες και να καλύψω τους βαθμούς. Στην Indy δεν θα είμαι 100% έτοιμος, διότι το κόκαλο θέλει δυο μήνες για να αναρρώσει, ωστόσο θα είμαι πολύ καλύτερα απ' ότι εδώ. Περιμένω κάποιες αναβαθμίσεις από την Yamaha κι έτσι είμαι σίγουρος ότι θα καλύψω το χαμένο έδαφος!"

 

Επόμενο άρθρο »

Παραδέχτηκε το λάθος του ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Μου τα 'χατε πρήξει με τον Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα