• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Μου τα 'χατε πρήξει με τον Stoner!
Marquez: Θα πληρώσω δικαιώματα στον Rossi!
Νέα 22/07/2013 - 14:18

Στη χτεσινή συνέντευξη τύπου, λίγο μετά το τέλος του αγώνα στη Laguna Seca, ο Valentino Rossi έφερε στο προσκήνιο τον team manager της Honda, Livio Suppo, με αφορμή την προσπέραση του Marquez στη διάσημη Corkscrew. Ο νεαρός πέρασε στην εξωτερική τον δεύτερο Vale, περνώντας πάνω από το κερμπ και μέσα από το χώμα, για να αφήσει πίσω του τον Ιταλό σούπερ-σταρ.

 

Αυτή ήταν η πιο θεαματική στιγμή του αγώνα, με το πέρασμα του 20χρονου rookie να είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το αντίστοιχο του Rossi, πέντε χρόνια πριν, όταν ο Suppo ήταν στη Ducati. "Θέλω να μιλήσω λίγο για το πέρασμα, ειδικά με τον Suppo...", δήλωσε χαμογελαστός ο Rossi. "Λοιπόν, εσύ και ο Stoner μου τα είχατε πρήξει για δυο ή τρία χρόνια για την προσπέρασή μου, επειδή έκοψα στη στροφή. Τι λέτε σήμερα λοιπόν, πρέπει να ακυρωθεί;"

 

Ο Suppo, ο οποίος ήταν στη συνέντευξη, απάντησε: "Ευχαριστώ για την ερώτηση κι ευχαριστώ τον Marc, διότι μετά από μερικά χρόνια στο ανταποδώσαμε!" Για να απαντήσει γελώντας ο Vale: "Α, okay, okay!".

 

Στο parc ferme ο Rossi "επιτέθηκε" στον Marquez αστειευόμενος, αγκαλιάζοντας και συγχαίροντας στη συνέχεια τον αντίπαλό του. "Του έχω ήδη πει ότι θα του πληρώσω τα δικαιώματα", σχολίασε ο Marquez για την προσπέραση. "Όταν είδα το video το 2008, θεώρησα ότι κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο να γίνει. Αλλά όταν βρέθηκα εκεί, άφησα τα φρένα για λίγο, επειδή δεν υπήρχε χώρος και έκανα το πέρασμα στο ίδιο σημείο. Πάντως η δική του το 2008 ήταν καλύτερη γιατί ήταν διαφορετική, αλλά εντάξει, το διασκέδασα".

 

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Αυτό που έκανα ήταν απίστευτο!

« Προηγούμενο άρθρο

Bradl: Επιτέλους στο βάθρο!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα