• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bradl: Επιτέλους στο βάθρο!
"Η πίεση ήταν μεγάλη το τελευταίο διάστημα"
Νέα 22/07/2013 - 13:21

Το πρώτο του βάθρο στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που περίμενε εδώ και πολύ καιρό - κατάφερε να πάρει ο Stefan Bradl στο χτεσινό αγώνα της Laguna Seca. Ο Γερμανός έχει δείξει πολύ καλά στοιχεία στους δυο τελευταίους αγώνες. Πρώτα στο Sachsenring παραλίγο να ανέβει στο βάθρο, ωστόσο έπεσε από την πρώτη στην τέταρτη θέση, στη Laguna όμως ο Bradl ήταν εξαιρετικός καθ' όλη τη διάρκεια του Σ/Κ.

 

Το Σάββατο πήρε την παρθενική του pole και την Κυριακή έκανε έναν εντυπωσιακό αγώνα για 18 γύρους, προτού υποταχθεί στην ανωτερότητα του Marc Marquez. "Ήταν ένα πολύ καλό Σ/Κ για εμάς και το Σάββατο κατάφερα να πάρω την pole και αυτό ήταν ένα καλό σημάδι για εμάς. Από την άλλη βέβαια, οι απαιτήσεις είναι πάντα υψηλές...", σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 το 2011.

 

"Στους τρεις τελευταίους αγώνες έχουμε βελτιωθεί και πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στο βάθρο και επιτέλους σήμερα τα καταφέραμε!", δήλωσε ανακουφισμένος ο Γερμανός. "Η πίεση είναι μεγάλη, διότι από την pole όλα είναι διαφορετικά. Έκανα όμως καλή αρχή, αν και με γεμάτο το ντεπόζιτο πρέπει να είσαι προσεκτικός. Περίμενα να είμαι πιο γρήγορος, αλλά παρέμεινα ψύχραιμος και μόνο ο Marc μπορούσε να με ακολουθήσει. Όταν με πρόλαβε, είδα ότι είχε περισσότερη πρόσφυση στις στροφές κι εγώ απλά προσπάθησα να διαχειριστώ τη διαφορά μου με τον Valentino. Ήταν ένας μεγάλος και δύσκολος αγώνας".

 

Έχοντας κατορθώσει να πάρει την πρώτη του pole και το πρώτο του βάθρο, οι στόχοι πλέον του Bradl είναι να παραμένει σε κάθε αγώνα στις πρώτες θέσεις. "Ελπίζω το πρώτο βάθρο να είναι το πιο δύσκολο και τα άλλα να έρθουν πιο εύκολα! Η πίεση ήταν μεγάλη το τελευταίο διάστημα και αυτό το αποτέλεσμα είναι καλό για εμένα και τους μηχανικούς μου".

 

Θυμίζουμε ότι η Honda δεν έχει ασκήσει τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Γερμανού για να τον κρατήσει ακόμα μια χρονιά, αλλά με παρόμοιες εμφανίσεις σαν τη χτεσινή, δεν αργεί η ημέρα που θα του ανακοινωθεί η παραμονή του στην ομάδα. Στη βαθμολογία, ο Bradl είναι στην έκτη θέση, μία θέση πίσω από τον κορυφαίο δορυφορικό αναβάτη, Cal Crutchlow.

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Μου τα 'χατε πρήξει με τον Stoner!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Η δική του ήταν πιο εντυπωσιακή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα