• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Η δική του ήταν πιο εντυπωσιακή!
Μιλώντας για το πέρασμα του Rossi το 2008
Νέα 22/07/2013 - 11:46

Ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, Marc Marquez, κατάφερε - με τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του - να αυξήσει τη διαφορά του από τον δεύτερο Pedrosa, στους 16 βαθμούς. Το νέο μεγάλο αστέρι της Repsol έχει προσαρμοστεί με μεγάλη ευκολία στις απαιτήσεις της μεγάλης κατηγορίας και ήδη - έχοντας διανύσει μόλις τα μισά της σεζόν - αγωνίζεται σαν έμπειρος βετεράνος!

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα. Στον αγώνα δυσκολευτήκαμε στην αρχή με το γεμάτο ντεπόζιτο και ήταν πολύ εύκολο να έχανα το μπροστινό και να έκανα το λάθος", σχολίασε ο Marquez για την τρίτη του φετινή νίκη στο Πρωτάθλημα. "Ζέστανα τα ελαστικά και όταν ένιωσα ότι όλα δούλευαν ρολόι, ξεκίνησα να πιέζω!"

 

Από τη στιγμή που άρχισε να πιέζει ο νεαρός, κατάφερε να περάσει τον Valentino Rossi με μια πολύ ωραία κίνηση στη Corkscrew και μετά πήρε το προβάδισμα από τον Stefan Bradl, στα μισά του αγώνα. Το σημαντικό για τον 20χρονο είναι ότι διεύρυνε κι άλλο τη διαφορά του από τους τραυματίες Dani Pedrosa και Jorge Lorenzo, οι οποίοι περιορίστηκαν στην 5η και 6η θέση αντίστοιχα.

 

Σχετικά με την προσπέρασή του στο ίνδαλμά του, Valentino Rossi: "Πέρασα τον Valentino στο ίδιο σημείο όπου εκείνος είχε περάσει τον Stoner το 2008, αν και οι δυο προσπεράσεις ήταν διαφορετικές. Η δική του ήταν πιο εντυπωσιακή! Πιο μετά κατάφερα να περάσω και τον Bradl - αφού τον μελέτησα για μερικούς γύρους - και στη συνέχεια έφτιαξα μια διαφορά και κέρδισα τον αγώνα με άνετο προβάδισμα".

 

"Το σημαντικό είναι ότι νιώθω καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα", σχολίασε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής στα 125cc και στη Moto2. "Θα δούμε τι θα γίνει στο δεύτερο μισό της σεζόν και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα είναι τα πράγματα με τους Jorge και Dani 100% έτοιμους. Τότε θα είναι δύσκολα τα πράγματα, ωστόσο στη Γερμανία κι εδώ είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία να κερδίσουμε σε δυο αγώνες και αυτό κάναμε".

 

Το διάστημα για τον επόμενο αγώνα (μπορείτε πάντα να βλέπετε την αντίστροφη μέτρηση στο πάνω μέρος της σελίδας μας) είναι μεγάλο και ο Marc Marquez τόνισε ότι είναι σημαντικό να "... πάμε διακοπές, να ξεκουραστούμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Επιτέλους στο βάθρο!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θα το ανταποδώσω στον Marc!!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα