• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θα το ανταποδώσω στον Marc!!
Πριν το τέλος της σεζόν θα τον πληρώσω με το ίδιο νόμισμα!
Νέα 22/07/2013 - 10:54

Μετά την τρίτη θέση στη Laguna Seca και το τρίτο συνεχόμενο βάθρο - κάτι που κάνει τον Vale τον γηραιότερο αναβάτη που έχει τρία συνεχόμενα βάθρα στη μεγάλη κατηγορία - ο Ιταλός θρύλος ήταν αρκετά ευδιάθετος. Μπορεί το χτεσινό αποτέλεσμα να είναι το ίδιο ακριβώς με το Sachsenring, ωστόσο ο Valentino παραδέχτηκε ότι η τρίτη θέση στην Αμερική είναι πολύ πιο σημαντική από την αντίστοιχη στη Γερμανία.

 

"Αυτό το βάθρο είναι πολύ πιο σημαντικό και μου δίνει μεγαλύτερη χαρά, σε σχέση με αυτό του Sachsenring", δήλωσε ο Ιταλός οδηγός, ο οποίος ήταν η κορυφαία Yamaha του αγώνα. "Στο Sachsenring πιστεύω ότι μπορούσα να κάνω καλύτερη εμφάνιση, αλλά εδώ δουλέψαμε καλά ως ομάδα, παλέψαμε στον αγώνα και η μοτοσυκλέτα ήταν οκ. Σ' αυτή την πίστα φαίνεται ότι υποφέρουμε λίγο, σε σχέση με τις Honda. Είμαστε πιο αργοί και το να μείνουμε κοντά στον Bradl και μπροστά από τον Bautista είναι καλό αποτέλεσμα. Παράλληλα, η διαφορά μας με τον Marc (4,5δ) δεν ήταν μεγάλη και με καλύτερες ρυθμίσεις θα μπορούσα να είχα καλό ρυθμό προς το τέλος".

 

Ο Rossi παραδέχτηκε ότι ο αγώνας ήταν μια συνεχόμενη πρόκληση, παραπονούμενος παράλληλα για την έλλειψη μπλε σημαιών, κάτι που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να είναι τόσο αμφίρροπη η μάχη του με τον Bautista. "Ο αγώνας ήταν μεγάλος, ειδικά με τον Bautista πίσω μου. Είχα πολλά προβλήματα με τους αργούς αναβάτες και καμμία μπλε σημαία δεν σηκώθηκε. Ο Alvaro έκανε επιθέσεις, αλλά στο τέλος πήρα το τρίτο μου βάθρο στη σειρά και είμαι πολύ χαρούμενος!", τόνισε.

 

Με το χτεσινό αποτέλεσμα, ο Vale πέρασε τον Crutchlow στη μάχη του βαθμολογικού πίνακα για την τέταρτη θέση! "Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους τέσσερεις τελευταίους αγώνες. Πρώτα απ' όλα διότι επέστρεψα στις νίκες στο Assen. Είμαι πολύ υπερήφανος, είναι καλό που έχω τέσσερα βάθρα και καλή συγκομιδή βαθμών. Παράλληλα, έχουμε βελτιωθεί και στις κατατακτήριες. Για να κερδίσουμε και πάλι όμως, πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα με τη μοτοσυκλέτα, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος!"

 

Σχετικά με το πέρασμα του Marquez στην Corkscrew, ο Rossi υπογράμμισε: "Προσπάθησα να αντισταθώ, αλλά σήμερα δεν ήταν η κατάλληλη ημέρα. Ο Marc ήταν πολύ δυνατός.Πριν τελειώσει η σεζόν, θα έχουμε ακόμα μια μάχη που θα είμαι εγώ ο πιο γρήγορος και θα του ανταποδώσω - σίγουρα - το πέρασμα που μου έκανε! Τώρα όμως θα ξεκουραστούμε, θα πάμε διακοπές και θα μαζέψουμε δυνάμεις για το δεύτερο μισό της σεζόν".

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Η δική του ήταν πιο εντυπωσιακή!

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτό+Vid: Marquez-Rossi στην Corkscrew!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα