• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
USA KAT: Την έκπληξη ο Bradl!
Πρώτη του pole, έπεσε ο Marquez, 4ος ο Rossi
Νέα 21/07/2013 - 01:50

Με έναν καταπληκτικό γύρο στα τελευταία λεπτά της διαδικασίας, ο Stefan Bradl κατάφερε να αφήσει πίσω του τον κυρίαρχο μέχρι τότε, Marc Marquez και να κάνει την έκπληξη κατακτώντας αυτός την πρώτη pole position της καριέρας του!

 

 

Ο αναβάτης της LCR Honda σημείωσε 1:21.176, χρόνος που ήταν για 17 χιλιοστά του δευτερολέπτου καλύτερος από τον αντίστοιχο του Marc Marquez! Ο τελευταίος μπήκε με κεκτημένη ταχύτητα στις ΚΑΤ2 και σύντομα πήρε κεφάλι στη μάχη με το χρονόμετρο, γράφοντας 1:21.292! Στη συνέχεια, ο 20χρονος πίεσε και έριξε κι άλλο το χρόνο του, 1:21.193, χωρίς όμως να υπολογίζει στον εκπληκτικό Γερμανό, ο οποίος του πήρε την μπουκιά από το στόμα την τελευταία στιγμή! Σ' αυτό βέβαια, συνέβαλε και η πτώση του νεαρού αναβάτη στην στροφή 5.

 

 

Ακόμα μια έκπληξη, η παρουσία του Alvaro Bautista στην τρίτη θέση - και στην πρώτη σειρά της σχάρας εκκίνησης - ολοκληρώνοντας μια καταπληκτική διαδιακασία για τους οδηγούς των RCV! Οκτώ λεπτά πριν το τέλος, ο Valentino Rossi μπήκε στα pits - ήταν όγδοος - και αλλάζοντας κάποιες ρυθμίσεις κατάφερε να κάνει έναν γρήγορο γύρο και να σκαρφαλώσει ως τη δεύτερη θέση. Στη συνέχεια όμως δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τη θέση του και "χάρη" στους βελτιωμένους Bradl και Bautista έπεσε στην τέταρτη θέση. Παρά ταύτα, ήταν η καλύτερη Yamaha στις κατατακτήριες.

 

 

Μαζί με τον Ιταλό σούπερ-σταρ, στη δεύτερη σειρά, θα πάρουν θέση άλλες δυο M1, αυτές των Cal Crutchlow και Jorge Lorenzo. Ο Βρετανός άργησε να μπει στην πίστα εξαιτίας τεχνικών προβλημάτων με τη μοτοσυκλέτα του, κάνοντας μερικούς γύρους στο τέλος, ενώ ικανοποιημένος με την έκτη θέση ήταν ο Lorenzo, δεδομένων των τραυματισμών του.

 

 

Ο έτερος τραυματίας και συνδιεκδικητής του Τίτλου, Dani Pedrosa, θα ξεκινήσει έβδομος δίπλα στους Andrea Dovizioso και Bradley Smith. Ο Ισπανός της Honda είχε περάσει πρώτος - νωρίτερα - στις ΚΑΤ1, μαζί με τον Randy de Puniet, ο οποίος είχε μια πτώση και έμεινε 12ος.


O Αleix Espargaro σημείωσε και πάλι έναν εκπληκτικό χρόνο, μόλις 9 χιλιοστά πίσω από τον Αμερικανό της Ducati, με την Aprilia ART, που όμως υστερούσε για πρώτη φορά μόνο 9.8χλμ/ώρα σε τελική από την πρώτη μοτοσυκλέτα.

Στον τομέα αυτό της τελικής ταχύτητας η Μ1 του Rossi είναι η καλύτερη με νέο ρεκόρ πίστας στα 269.3 χλμ/ώρα. 

 

Δείτε τα αποτελέσματα των κατακτακτηρίων δοκιμών (1+2) στα συνοδευτικά μας αρχεία!

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Ανησυχώ..!

« Προηγούμενο άρθρο

USA ΕΔ3: Marquez & Rossi στις 2 πρώτες θέσεις

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα