• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
USA ΕΔ3: Marquez & Rossi στις 2 πρώτες θέσεις
Στις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Laguna Seca!
Νέα 20/07/2013 - 22:42

Ελεύθερες Δοκιμές 3, με ένα καταπληκτικό χρόνο για τα δεδομένα θερμοκρασίας που ήταν στους 13 βαθμούς στον αέρα και τους 26 στην άσφαλτο, με υγρασία 100%! 

Όμως ο Valentino Rossi έδειξε ότι δεν καταθέτει εύκολα τα όπλα και με διαφορά μόλις 184 χιλιοστά του δευτερολέπτου είναι εκεί, με πολύ καλή οδήγηση.

 

Το νέο των ΕΔ3 είναι ότι ο Dani Pedrosa αποφάσισε να μην μπει στην πίστα και έτσι προστάτεψε τον ώμο του, αλλά έχασε και την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση στους 10 πρώτους που μπαίνουν κατευθείαν στις Κατατακτήριες 2. Έτσι τώρα θα δώσει το απόγευμα δύο μάχες: μια για να μπει στις ΚΑΤ2 και μια για την καλύτερη δυνατή θέση.

 

Ο Bradl ήταν ο μόνος από τους υπόλοιπους που έσπασε το φράγμα του 1'22'' ενώ ο Alvaro Bautista πήρε μια πολύ καλή 4η θέση, μπροστά από τον Cal Crutchlow.

Οι Rossi, Alex de Angelis, Bryan Staring, Aleix Espargaro, είχαν εξόδους στο χώμα, χωρίς άλλα προβλήματα, ενώ απογοητευμένος είναι ο Blake Young, που δεν θα τρέξει, αφού κατέστρεψε χθες το μοναδικό πλαίσιο της Attack Performance Racing και τώρα θα περιμένει τον επόμενο αγώνα στην Indianapolis.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των ΕΔ3 στο κάτω μέρος της σελίδας! 

Επόμενο άρθρο »

USA KAT: Την έκπληξη ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Μόσχα: O Gugliano στην Superpole

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα