• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Ανησυχώ..!
Lorenzo: Καλύτερα απ' ότι στο Assen
Νέα 21/07/2013 - 13:49

Από τη δεύτερη σειρά θα ξεκινήσει τον αγώνα σήμερα αργά το βράδυ - ώρα Ελλάδας - ο Valentino Rossi, χάρη στην τέταρτη θέση που πήρε στις ΚΑΤ2 χτες. Με τον πρώτο του γρήγορο γύρο, ο Ιταλός πολύ-Πρωταθλητής ανέβηκε ως την τρίτη θέση, ωστόσο στη συνέχεια υποχώρησε μέχρι την 8η. Σ' εκείνο το σημείο μπήκε στα pits και φόρεσε καινούργια ελαστικά, για να σημειώσει 1:21.418, χάνοντας την πρώτη σειρά για 45 χιλιοστά!

 

"Είμαι αρκετά χαρούμενος με τη θέση μου στο grid", παραδέχτηκε ο Vale. "Δυστυχώς έχασα την πρώτη σειρά, αλλά είμαι τέταρτος, όχι πολύ μακριά. Δουλέψαμε πολύ με τη μοτοσυκλέτα, ειδικά μετά από αρκετούς γύρους, όταν τα ελαστικά είχαν φθαρεί. Βελτιωθήκαμε, αλλά δεν είναι αρκετό. Ανησυχώ, διότι αύριο πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να είμαστε πιο δυνατοί και πιο γρήγοροι. Ξεκινώντας όμως από την τέταρτη θέση εδώ, είναι πολύ σημαντικό!"

 

Ο Jorge Lorenzo συνέχισε την προσεκτική παρουσία του στην πίστα της Laguna Seca. Με σταθερά βήματα ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής ανέβαζε ταχύτητα, προσέχοντας παράλληλα να μην ρισκάρει επιδείνωση στον τραυματισμένο του ώμο, καταφέρνοντας να είναι από τους πρώτους που έπεσαν κάτω από το 1:22. Στη συνέχεια φόρεσε καινούργια ελαστικά και βελτίωσε κι άλλο το χρόνο του, για να καταλήξει στο τέλος στην έκτη θέση.

 

"Ένιωθα καλύτερα στις κατατακτήριες απ' ότι στα τελευταία ελεύθερα και γι' αυτό πίεσα πολύ", δήλωσε ο Lorenzo. "Η θέση μας είναι καλή, αν και όταν είδα το χρόνο μου ήλπιζα να μείνω τρίτος ή τέταρτος. Πάντως το πιο σημαντικό όλων, είναι το γεγονός ότι δεν έπεσα, σε μια πολύ δύσκολη πίστα που όλα τα σημεία φρεναρίσματος δεν είναι ευθεία κι έτσι δυσκολεύομαι πολύ με τον ώμο. Ο αγώνας είναι μεγάλος, 32 γύροι, αλλά με μερικά παυσίπονα μπορώ να πάρω καλύτερο αποτέλεσμα απ' ότι στο Assen".

 

Επόμενο άρθρο »

Ιστορική pole o Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

USA KAT: Την έκπληξη ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα