• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Διαζύγιο Hayden-Ducati
"Δεν γνωρίζω τι κρύβει το μέλλον για μένα!"
Νέα 19/07/2013 - 08:24

Ο Αμερικανός άσος του MotoGP, Nicky Hayden, αποκάλυψε κι επίσημα στη χτεσινή συνέντευξη τύπου στη Laguna Seca (διαβάστε σχετικά εδώ)  ότι δεν θα βρίσκεται με την Ducati του χρόνου.

 

Ο Hayden, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με την Honda το 2006, είχε υπογράψει με την Ducati και βρισκόταν στο γκαράζ των κόκκινων από το 2009. Πλέον, η φετινή - πέμπτη του χρονιά - θα είναι και η τελευταία του με την ομάδα.

 

"Δεν θα είμαι με την Ducati του χρόνου, στο MotoGP", ξεκαθάρισε ο Αμερικανός. "Δεν είμαι σίγουρος για το τι μέλλει γενέσθαι. Έχω μερικές ενδιαφέρουσες επιλογές". Όταν πιέστηκε να απαντήσει για το αν το μέλλον του θα είναι στο MotoGP ή σε άλλο Πρωτάθλημα, απάντησε με ένα αστείο: "Δεν νομίζω η Repsol Honda να μου χτυπήσει την πόρτα...", σχολίασε χαμογελαστός και συνέχισε: "Φυσικά το MotoGP θα είναι πάντα στην καρδιά μου, αλλά πρέπει να ζυγίσω τις επιλογές μου. Δυστυχώς τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά, αλλά έτσι έχουν τα πράγματα και δεν μπορούμε να τ' αλλάξουμε".

 

Το γεγονός αυτό αφήνει ένα κενό στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati, με τον Cal Crutchlow - ενδεχομένως - να το καλύψει και να κάνει και πάλι δίδυμο με τον Andrea Dovizioso.

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Jarvis για το νέο seamless κιβώτιο

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί