• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Jarvis για το νέο seamless κιβώτιο
"Πολύ σύντομα θα το έχουν οι αναβάτες μας"
Νέα 19/07/2013 - 10:43

Βαδίζοντας στα χνάρια της Honda, της μεγάλης της αντιπάλου στο MotoGP, η Yamaha συνεχίζει την εξέλιξη του δικού της seamless κιβωτίου, με τον Lin Jarvis, Γενικός Διευθυντής του Αγωνιστικού τμήματος της Yamaha, να μιλά για τις πρόσφατες εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα.

 

Ο Jarvis, αποκαλύπτει ότι για πρώτη φορά, οι εργοστασιακοί αναβάτες θα δοκιμάσουν το seamless κιβώτιο της εταιρείας. Αυτό πιθανότατα θα γίνει στο ιδιωτικό τεστ που θα διεξάγει η εταιρεία στο Brno, στις 6 και 7 Αυγούστου.

 

"Δεν είμαι αναβάτης και καλύτερα θα ήταν να ρωτούσατε τους αναβάτες, ωστόσο απ' ότι καταλαβαίνω, πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό κιβώτιο...", σχολίαζε ο Lin Jarvis σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα κεντρικά της Yamaha US, στο Los Angeles. "Η ημέρα που θα παρουσιαστεί το νέο seamless κιβώτιο δεν έχει αποφασιστεί ακόμα. Το δοκιμάζουμε ακίμα στις πίστες της Ιαπωνίας".

 

"Σύντομα θα το έχουν στη διάθεσή τους και οι εργοστασιακοί μας αναβάτες και στη συνέχεια - βάσει του πότε θα είμαστε έτοιμοι - και όταν δούμε ότι πράγματι μας δίνει πλεονέκτημα, τότε θα το παρουσιάσουμε... νομίζω ότι θα το δείτε αυτή τη χρονιά". Ερωτηθείς για την ασφάλεια του να εισαχθεί ήδη από τη φετινή σεζόν, ο Jarvis δήλωσε ότι αυτό αποτελεί πρωταρχικό τους μέλημα: "Το βασικότερο μέλημα των μηχανικών μας, αποτελεί η ασφάλεια των αναβατών. Με το κιβώτιο, δεν μπορείς να κάνεις το παραμικρό λάθος. Ένα λάθος μπορεί να σου κοστίσει βαθμούς, αλλά το σημαντικότερο; Μπορεί να σου κοστίσει τον ίδιο τον αναβάτη. Ως εκ τούτου, η Yamaha θα το φέρει μόνο όταν είναι 100% σίγουρη ότι δουλεύει πραγματικά καλά και χωρίς λάθη".

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Μόσχα: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Διαζύγιο Hayden-Ducati

Χορηγοί