• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίζουν οι δρόμοι Hayden-Ducati!
Dovi και Hayden είναι στην Laguna Seca
Νέα 17/07/2013 - 14:32

Μετά από ένα δύσκολο Σ/Κ στο Sachsenring - όπου τόσο ο Nicky Hayden, όσο και ο Andrea Dovizioso είχαν πτώσεις - το δίδυμο της Ducati έφτασε στην Laguna Seca, σε μια ακόμη απαιτητική και μικρή πίστα που θα δυσκολέψει τις προσπάθειές τους για ένα καλό αποτέλεσμα. Οι φίλοι της Ducati - όπως τους ζήτησε και ο ίδιος ο Dovizioso - θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή, για μια ακόμη φορά τη φετινή σεζόν.

 

Ο Nicky Hayden επιστρέφει στην πίστα όπου έχει πανηγυρίσει τις δυο από τις τρεις νίκες του στο MotoGP, γνωρίζοντας ότι ενδεχομένως είναι η τελευταία φορά που θα βρίσκεται πάνω στη σέλα της Desmosedici! Οι κόκκινοι έχουν ανακοινώσει στον Ιταλό ότι δεν θα του ανανεώσουν το συμβόλαιο και σύντομα μπορεί να ακούσουμε ότι ένας συγκεκριμένος Βρετανός αναβάτης θα πάρει τη θέση του στην εργοστασιακή ομάδα. Το μέλλον του Αμερικανού δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο ακούγεται ότι του χρόνου θα πάρει θέση στη σχάρα εκκίνησης της Laguna Seca σε άλλο Πρωτάθλημα, προσπαθώντας να γίνει ο πρώτος αναβάτηςπου θα έχει κατακτήσει Τίτλο στο Αμερικανικό Πρωτάθλημα, στο MotoGP και στα SBK!

 

Ο επόμενος γύρος διεξάγεται στη Laguna Seca και ιδού τι είχε να πει ο Αμερικανός άσος της Ducati: "Είναι ωραίο που επιστρέφω στην Laguna, σε μια πίστα που αγαπώ και είναι πολύ ιδιαίτερη για μένα. Δεν είναι εύκολη και πρέπει να έχεις εμπιστοσύνη και να επιτίθεσαι στις στροφές. Είναι απαιτητική και τεχνική πίστα και πολλές στροφές της συνδέονται. Πρέπει να βρεις σωστές γραμμές για να είσαι γρήγορος. Μακάρι να ερχόμασταν εδώ με μεγαλύτερη ταχύτητα κι εμπιστοσύνη, αλλά η πραγματικότητα είναι αυτή. Μέχρι τώρα δεν έχουμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε και μακάρι να πάμε εκεί και να φέρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, λίγο πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα".

 

Το μόνο ευχάριστο για τον Andrea Dovizioso, είναι το γεγονός ότι στη Laguna Seca θα έχει στη διάθεσή του το νέο πλαίσιο που είχε καταστρέψει με την πτώση του στο Sachsenring. "Δεν ξέρουμε τι να περιμένουμε στη LagunaSeca", ξεκίνησε να λέει ο Ιταλός. "Δυστυχώς, είναι παρόμοια με το Sachsenring σε αρκετά σημεία. Ίσως έχουμε λιγότερα προβλήματα στις στροφές, γιατί είναι πιο αργές, αλλά όλες οι μοτοσυκλέτες έχουν πρόβλημα με τις ανηφόρες και τις κατηφόρες. Δεν μου αρέσει και πολύ η πίστα, αλλά όπως πάντα έχουμε ως στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα".

 

Επόμενο άρθρο »

Valentino Rossi: Video Interview!

« Προηγούμενο άρθρο

61 πτώσεις στο Sachsenring!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα