• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Valentino Rossi: Video Interview!
Ανέβηκε στην προσωπική του ιστοσελίδα
Νέα 17/07/2013 - 15:53

Το παρακάτω video ανέβηκε στην προσωπική ιστοσελίδα του Valentino Rossi, αλλά δυστυχώς είναι μόνο στα ιταλικά, χωρίς αγγλικούς υποτίτλους. Εμείς από την πλευρά μας σας μεταφράζουμε μερικά από τα σημαντικότερα αποσπάσματα παρακάτω!

 

Για την επιστροφή του στη Yamaha:

 

Όταν πέρυσι υπέγραψα με τη Yamaha και ήξερα ότι θα βρεθώ και πάλι στη σέλα μιας Μ1, ήμουν περίεργος να δω αν ήμουν ακόμα σε θέση να οδηγήσω καλά και που θα μπορούσα να φτάσω. Ήξερα ότι θα ήμουν περισσότερο ανταγωνιστικός, αλλά δεν γνώριζα μέχρι ποιο βαθμό.

 

Για το κίνητρο-α που του δίνουν την ώθηση να συνεχίζει να αγωνίζεται:

 

Αυτό είναι το μεγαλύτερο πάθος μου, αυτό είναι που μου αρέσει να κάνω και δεν θα ήθελα να ήμουν πουθενά αλλού. Μ΄ αρέσει να οδηγάω, να είμαι μέσα στις πίστες, αλλά και όλα τα υπόλοιπα. Να δουλεύω με τους μηχανικούς μου, να προσπαθώ πάντα για το καλύτερο, η ζωή στα paddock, τα ταξίδια σε όλο τον κόσμο... μου αρέσουν και πάντα μου άρεσαν. Λένε ότι είναι δύσκολο να βρεις το κίνητρο να συνεχίσεις, μετά από μια σπουδαία καριέρα, μετά από πολλές νίκες, αλλά το δικό μου κίνητρο είναι να προσπαθώ να πηγαίνω όλο και πιο γρήγορα και αυτό είναι διασκεδαστικό.

 

Για τις διαφορετικές γενιές που υπάρχουν στο MotoGP:

 

Θεωρώ ότι υπάρχουν τρεις γενιές: η δικιά μου, δηλαδή εγώ που είμαι ο μεγαλύτερος και ανήκω στη γενιά των Capirossi, Gibernau, Biaggi αν και είμαι λίγο νεότερος... μετά είναι οι Lorenzo, Pedrosa και Stoner και τέλος ο Marquez που είναι νεότερος. Τώρα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, διότι υπάρχει περισσότερος επαγγελματισμός απ' ότι πριν 15 χρόνια. Οι οδηγοί είναι πιο προετοιμασμένοι, πιο αθλητικοί και προπονούνται περισσότερο.

 

Για τη ζωή του εκτός πίστας:

 

Στο σπίτι έχω μια ήρεμη ζωή, εκτός από το γεγονός ότι είμαι διάσημος και με αναγνωρίζουν παντού. Αυτό είναι καλό, διότι οι άνθρωποι σε αγαπάνε και πολλές πόρτεςανοίγουν, αλλά έχει και τα μειονεκτήματά του, διότι όταν θες να κάνεις κάτι απλό, πάντα κάποιος θα σε αναγνωρίσει και δεν μπορείς να είσαι μόνος. Στην Tavullia όμως μπορώ να έχω μια σχεδόν απλή καθημερινότητα, διότι έχουν συνηθίσει να με βλέπουν πολύ εκεί!

 

Για το ράντσο του:

 

Όταν είμαι σπίτι μου, με τους φίλους μου που μεγαλώσαμε μαζί, ή με τους φίλους μου από τις πίστες, μας αρέσει να βρισκόμαστε και να προπονούμαστε διασκεδάζοντας παράλληλα. Αυτό άρχισε πριν καιρό, όταν οδηγούσαμε στη Cava και άλλοι σιγά-σιγά ερχόντουσαν να πάρουν μέρος, όπως και ο Sic (Marco Simoncelli). Αν και ήμασταν αντίπαλοι, προπονούμασταν μαζί όχι μόνο στο γυμναστήριο αλλά και με μοτοσυκλέτες και τώρα πολλοί νεαροί αναβάτες κάνουν το ίδιο, όπως ο αδερφός μου, οδηγοί από την Moto3, αλλά και παιδιά από τα SBK ή απλοί άνθρωποι που έρχονται για να είναι μαζί μας. Τα τελευταία χρόνια έχουμε την ιδιωτική μας πίστα, όπου έχω οργανώσει τα πάντα και μπορούμε να προπονούμαστε. Είναι καταπληκτικό γιατί κάνουμε αγώνες μεταξύ μας, ενώ παράλληλα το διασκεδάζουμε!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Στην Laguna υποφέρω..!

« Προηγούμενο άρθρο

Χωρίζουν οι δρόμοι Hayden-Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα