• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez: Moto2 Αγώνας
Επιστροφή στις νίκες για τον Fermin Aldeguer
Νέα 28/04/2024 - 15:05

To Grand Prix της Jerez σηματοδότησε την επιστροφή στις νίκες για τον Fermin Aldeguer, με τον Ισπανό να καταφέρνει να επιβάλλει το ρυθμό του για να ανέβει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. 


Ο Ισπανός της ομάδας του Luca Boscoscuro έκανε μια κακή εκκίνηση και αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Manuel Gonzalez, ο οποίος από την τέταρτη θέση κατάφερε να στρίψει πρώτος, με τους Aldeguer και Sergio Garcia να τον ακολουθούν. 


Ο Aldeguer επιτέθηκε στα πρώτα στάδια για να ανέβει στην κορυφή, όμως ο Gonzalez απάντησε αμέσως. Λίγο αργότερα ο Aldeguer θα τα κατάφερνε να περάσει μπροστά και αμέσως άρχισε να επιβάλλει το ρυθμό του και να ανοίγει μια μικρή διαφορά. 


Λίγο πιο πίσω, ο Joe Roberts είχε ξεκινήσει από την 11η θέση, αλλά ο ρυθμός του ήταν ίδιος με του Aldeguer και ο Αμερικανός ανέβαινε θέσεις, μέχρι που έφτασε πίσω από τον Sergio Garcia για τη μάχη του βάθρου, αλλά και τη μάχη της πρώτης θέσης στη βαθμολογία. 


Πιο πίσω, ο ομόσταυλός του, Marcos Ramirez, κυνηγούσε τον Albert Arenas για την πέμπτη θέση, όμως ο Ισπανός της American Racing πίεσε πολύ και έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του στη 13η στροφή. Ήταν ένα από τα πολλά θύματα της 13ης στροφής, με πολλούς αναβάτες να μην καταφέρνουν να δουν την καρό σημαία. 


Μπροστά ο Aldeguer είχε αρχίσει να ανοίγει διαφορά από τον Gonzalez, o οποίος δεν μπορούσε να ακολουθήσει στα τελευταία στάδια. Ο Ισπανός του Boscoscuro θα επέστρεφε με άνεση στις νίκες, όμως πιο πίσω του είχαμε μάχη στα τελευταία στάδια για τη δεύτερη θέση. O Joe Roberts έφτασε τον Gonzalez με τα ελαστικά του σε καλύτερη κατάσταση και μετά από μερικές αψιμαχίες κατάφερε να περάσει τον Ισπανό και να πάρει το τρίτο συνεχόμενο βάθρο του και την πρώτη θέση της βαθμολογίας. 


O Gonzalez συμπλήρωσε το βάθρο, μπροστά από τον Sergio Garcia, ενώ ο Albert Arenas πήρε τελικά την πέμπτη θέση. Ο Αi Ogura τερμάτισε έκτος, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Tony Arbolino ο Jeremy Alcoba. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Celestino Vietti και Somkiat Chantra

Επόμενο άρθρο »

Jerez: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα