• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Περισσότερη ταχύτητα!
Αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες για τον Τίτλο
Νέα 14/07/2013 - 18:58

Ο Valentino Rossi μπορεί να μετράει ήδη τρία βάθρα τη φετινή σεζόν, ωστόσο παραδέχεται ότι ήθελε κάτι περισσότερο από την τρίτη θέση στο GP της Γερμανίας, καθώς στο τέλος του αγώνα δεν κατάφερε να ακολουθήσει το ρυθμό των δυο πρωτοπόρων.

 

Αρκετοί ήταν αυτοί που πίστευαν ότι ο Vale - μετά την επιστροφή του στις νίκες στο Assen και την απουσία των Pedrosa και Lorenzo - θα μπορούσε να παλέψει για τη νίκη στο Sachsenring. Ο Ιταλός ξεκίνησε δυνατά τον αγώνα και πλασαρίστηκε γρήγορα στην πρώτη θέση, ωστόσο προβλήματα με τη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας του, τον ανάγκασαν να χάσει ρυθμό και να κάνει - στο τέλος - ένα μοναχικό αγώνα στην τρίτη θέση.

 

"Είναι ένα καλό αποτέλεσμα", παραδέχτηκε ο Rossi, ο οποίος όμως παραδέχτηκε στη συνέχεια ότι αν θέλει να παλέψει για το φετινό Τίτλο, πρέπει να γίνει πιο γρήγορος. "Το να είσαι στο βάθρο είναι πάντα καλό, αλλά περίμενα κάτι περισσότερο και ήθελα να κάνω καλύτερο αγώνα. Το Σ/Κ πήραμε ορισμένες αποφάσεις, χτες στήσαμε με διαφορετικό τρόπο τη μοτοσυκλέτα και σήμερα, μετά από μερικούς γύρους, άρχισα να υποφέρω αρκετά".

 

"Οι δέκα πρώτοι γύροι δεν ήταν τόσο άσχημοι, αλλά μετά άρχισα να έχω προβλήματα και έστριβα με δυσκολία τη μοτοσυκλέτα. Ειδικά στ' αριστερά γλίστραγα αρκετά. Πρέπει να δουλέψουμε και να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά, ώστε να μείνουμε κοντά στους πρώτους. Επόμενος αγώνας στη Laguna, σε μια ιδιαίτερη πίστα, όπου θα προσπαθήσουμε για ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Είμαστε πέντε πολύ γρήγοροι αναβάτες, με τη μεταξύ μας διαφορά να έχει μειωθεί εξαιτίας των τραυματισμών - δυστυχώς - των Jorge και Dani. Αν θέλω να παλέψω για τον Τίτλο πρέπει να πάω πιο γρήγορα, να είμαι σταθερά ταχύς. Πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα μπροστά".

 

Επόμενο άρθρο »

Crutchlow: Δεν το έβαλα κάτω!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Δεν είναι το ίδιο!

Χορηγοί