• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δεν είναι το ίδιο!
Ο θρίαμβος μετριάζεται από την απουσία των Dani και Jorge
Νέα 14/07/2013 - 18:22

Ο Marc Marquez είναι ο νέος πρωτοπόρος της βαθμολογίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, μετά την επιβλητική του νίκη στο Sachsenring της Γερμανίας, στον αγώνα που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής.

 

Ο νεαρός αναβάτης πέτυχε τη δεύτερη νίκη του στη σύντομη καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, μετά το θρίαμβο στην πίστα του Τέξας. Ο αγώνας όμως δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Marquez. Στην εκκίνηση έχασε θέσεις και από την pole position βρέθηκε τέταρτος, ωστόσο σύντομα βρήκε τον καταιγιστικό του ρυθμό και στον έκτο γύρο προσπέρασε τον Stefan Bradl, πήρε το προβάδισμα και το κράτησε μέχρι τέλους.

 

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τη νίκη μου αυτή. Ήταν σημαντικό να κάνουμε έναν καλό αγώνα, με δεδομένες τις απουσίες των Dani και Jorge. Τους εύχομαι ταχεία ανάρρωση, διότι αν και η νίκη είναι σημαντική, χωρίς αυτούς η χαρά δεν είναι ακριβώς η ίδια", ξεκίνησε να λέει ο Marc Marquez. "Ακόμα κι έτσι, η νίκη είναι σημαντική μιας και πήραμε τους 25 βαθμούς και κάναμε έναν αγώνα διαφορετικό απ' ότι συνήθως. Ήμασταν μπροστά και κρατήσαμε τη διαφορά από τον δεύτερο. Ήταν καλή εμπειρία, αν και προτιμώ αγώνες που έχουν περισσότερες μάχες! Είμαι χαρούμενος και επειδή η φυσική μας κατάσταση ήταν καλή, σε μια πίστα που δεν ξεκουράζεσαι πάνω στη μοτοσυκλέτα. Θα δούμε πως θα τα πάμε στη Laguna Seca, σε μια πίστα που δεν έχω αγωνιστεί ποτέ. Θα είναι δύσκολα, αλλά θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα και θα παραμείνουμε ήρεμοι ενώ θα χτίζουμε την ταχύτητά μας".

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Περισσότερη ταχύτητα!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Νίκη-πρωτιά για Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα