• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Crutchlow: Δεν το έβαλα κάτω!
Ο Marquez έκανε φανταστικό αγώνα!
Νέα 14/07/2013 - 19:26

Ο Cal Crutchlow κατάφερε να πάρει το τέταρτο βάθρο του σε πέντε αγώνες, με τον Βρετανό άσο να δικαιολογεί - για μια ακόμη φορά - το ντόρο που γίνεται στα paddock για το μέλλον του. Ο άσος της Tech 3 έφτασε κοντά στο να πάρει την πρώτη του νίκη στη μεγάλη κατηγορία, ωστόσο - όπως ο ίδιος παραδέχτηκε - εμποδίστηκε στο ξεκίνημα από τον Marc Marquez.

 

Ο Crutchlow βρέθηκε στην έκτη θέση, αλλά δεν τα παράτησε και σύντομα πέρασε τον Alvaro Bautista μπροστά του. Στη συνέχεια και παρά τους πόνους από τις πτώσεις που είχε στα ελεύθερα, κατάφερε να ξεπεράσει τα εμπόδια των Aleix Espargaro, Stefan Bradl και Valentino Rossi, αλλά σ' εκείνο το σημείο ήταν ήδη 2.8δ πίσω από τον πρωτοπόρο Marquez. Στο τέλος του αγώνα, αν και ο Βρετανός ήταν ταχύτερος, εν τούτοις ο Ισπανός κράτησε το προβάδισμα, αφήνοντας τον αντίπαλό του πίσω για 1,5δ.

 

"Έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό", παραδέχτηκε ο Crutchlow. "Πίεσα τον Marc όσο μπορούσα και ποτέ δεν τα παράτησα! Έκανα καλή εκκίνηση, αλλά ο Marc έκανε άσχημη και με εμπόδισε. Αναγκάστηκα ν' αφήσω το γκάζι και έπεσα νομίζω στην έκτη θέση κι έπρεπε να κάνω μερικές προσπεράσεις. Είμαι όμως χαρούμενος με το αποτέλεσμα!"

 

Κληθείς να μιλήσει για τη νίκη του νεαρού Marquez, ο Βρετανός τόνισε: Marc οδήγησε φανταστικά, όπως και ο Valentino. Δεν πρέπει να απαξιώσει το αποτέλεσμα ο Marc. Αν κι έλειπαν οι Jorge και Dani, εν τούτοις ήταν πολύ γρήγορος, πιο γρήγορος από πέρυσι και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο. Όσο για εμένα, είναι καλό που επιστρέφω στο βάθρο. Από φυσικής κατάστασης είμαι ταλαιπωρημένος με τις δυο πτώσεις. Ευχαριστώ τους πάντες και τους οπαδούς. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω κι ελπίζω το ίδιο να επαναληφθεί στη Laguna".

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Άρχισα να ζαλίζομαι

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Περισσότερη ταχύτητα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα