• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Παρθενική νίκη ο Torres!
Βάθρο για Corsi-Espargaro, μόλις 7ος ο Redding
Νέα 14/07/2013 - 14:49

Μπορεί το Σάββατο να έχασε για λίγο τη pole position, από τον Simeon, ωστόσο ο Jordi Torres ήταν αποφασισμένος για ένα καλό αποτέλεσμα μέσα στη Γερμανία και μετά από έναν εξαιρετικό αγώνα που έκανε, πανηγύρισε για πρώτη φορά στην καριέρα του μια νίκη στη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος!

 

Η αρχή - και μέχρι τον 19ο γύρο - ανήκε στον Pol Espargaro, ο οποίος έκανε καλό ξεκίνημα και πήρε το προβάδισμα, ωστόσο ο ρυθμός του Torres ήταν καταπληκτικά σταθερός και στους 29 γύρους, με τον Ισπανό του Aspar να κατορθώνει να περνά τον συμπατριώτη του στη Sachsen Kurve! Πίσω από τους δυο πρωτοπόρους παραμόνευε ο Simone Corsi, κάνοντας κι αυτός ένα πολύ καλό αγώνα, και δοθείσης της ευκαιρίας κατέφερε να προσπεράσει τον Espargaro και να ανέβει αυτός στο δεύτερο σκαλί του βάθρου! Παρά την τρίτη θέση, ο Pol κατάφερε να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον μεγάλο του αντίπαλο, Scott Redding, ο οποίος τερμάτισε στην έβδομη θέση.

 

Ο Julian Simon πέρασε τη γραμμή τερματισμού στην τέταρτη θέση, με τον Alex de Angelis να ανεβάζει την απόδοσή του στο δεύτερο μισό του αγώνα και να τερματίζει πέμπτος. Πίσω του ο Luthi και ακόμα πιο πίσω ο απογοητευτικός Redding, η έβδομη θέση για τον οποίο, αποτελεί το χειρότερό του φετινό αποτέλεσμα. Απογοήτευση και για τον poleman, με τον Simeon να μένει σχεδόν 13 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο!

 

Με τη λήξη του τελευταίου αγώνα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα - θυμίζουμε οι κατηγορίες Moto3 και Moto2 δεν αγωνίζονται στη Laguna Seca - ο Redding συνεχίζει να προηγείται στη βαθμολογία, ωστόσο ο Espargaro μείωσε τη μεταξύ τους διαφορά από τους 30, στους 23 βαθμούς. Πολύ έδαφος έχασε ακόμα μια απογοήτευση του σημερινού αγώνα, με τον Tito Rabat να ολοκληρώνει 14ος.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο πρώτο αρχείο και τη βαθμολογία της κατηγορίας στο δεύτερο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Νίκη-πρωτιά για Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3: Στο τέλος κρίθηκε ο νικητής!

Χορηγοί