• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Θέλουμε το κάτι παραπάνω!
Για να παλέψουμε για τη νίκη και στη Γερμανία
Νέα 12/07/2013 - 19:54

Ο Valentino Rossi ολοκλήρωσε τα δεύτερα ελεύθερα στην πίστα του Sachsenring στην πέμπτη θέση, ωστόσο η διαφορά του από την κορυφή διαμορφώθηκε μόλις στα 0.365δ.. Ο Ιταλός θρύλος όμως, πιστεύει ότι χρειάζεται να κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά - με το στήσιμο της M1 του - ώστε να είναι σε θέση να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο φετινό Πρωτάθλημα!

 

"Είμαι αρκετά χαρούμενος, διότι είμαι γρήγορος, ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος και είμαστε κοντά στην κορυφή", άρχισε να λέει ο Ιταλός άσος της Yamaha. "Πρέπει όμως να βελτιωθούμε κι άλλο. Υπάρχουν κάποιοι τομείς που δεν νιώθω άνετα. Δοκιμάσαμε μερικές αλλαγές, αλλά δεν βελτιώθηκα. Είμαι χαρούμενος με το στήσιμο, αλλά αν θέλουμε να παλέψουμε για τη νίκη, πρέπει να κάνουμε ακόμα ένα βήμα!"

 

Στη συνέχεια πρόσθεσε: "Απ' ότι φαίνεται, όταν η πίστα είναι πιο ζεστή, έχουμε και περισσότερα προβλήματα, ειδικά μετά από 10-15 γύρους. Είναι δύσκολο για εμάς να χρησιμοποιήσουμε το σκληρό ελαστικό και με το μαλακό η μοτοσυκλέτα κουνάει πολύ. Όπως και να 'χει, δεν είμαστε τόσο μακριά από την κορυφή. Πέντε ή έξι από τους οδηγούς εδώ έχουν καλό ρυθμό και θα είναι ενδιαφέρουσα η αυριανή ημέρα". Ένας από τους αναβάτες που ήταν μπροστά από τον Rossi δεν θα είναι στη σχάρα εκκίνησης της Κυριακής... Jorge έκανε κάτι μαγικό στο Assen και το να πέσει σήμερα στο ίδιο σημείο, ήταν πολύ άσχημο", είπε ο Vale. "Ελπίζω να μην έχει πάθει μεγάλη ζημιά η πλάκα και να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό!"

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Δουλεύουμε σκληρά αλλά...

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημο: Χάνει το Sachsenring ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα