• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Δουλεύουμε σκληρά αλλά...
Pedrosa: Το βάρος στα ελαστικά
Νέα 12/07/2013 - 21:02

Θετική ήταν η πρώτη ημέρα στο Sachsenring για το δίδυμο της Honda, με τους Dani Pedrosa και Marc Marquez να επιλέγουν τη μαλακή γόμα της Bridgestone το πρωί - στις χαμηλές θερμοκρασίες πίστας - με τον πρώτο να φοράει το πιο σκληρό προς το τέλος και να βελτιώνει το χρόνο του. Το απόγευμα ο Pedrosa δοκίμασε το σκληρό ελαστικό, αλλά μόλις φόρεσε το μαλακό στον τελευταίο του γύρο, σημείωσε τον καλύτερό του χρόνο: 1:22.239δ..

 

"Σήμερα ρίξαμε το βάρος μας στα ελαστικά, για να δούμε ποια θα είναι η ιδανική επιλογή για τον αγώνα, μιας και πρόσφατα είχαμε ένα θέμα με τις γόμες να είναι λίγο πιο σκληρές από το φυσιολογικό", εξήγησε στους δημοσιογράφους ο 28χρονος αναβάτης. "Δοκίμασα όλες τις επιλογές και σε γενικές γραμμές τα πήγαμε καλά. Ωστόσο αύριο πρέπει να βρούμε ένα καλύτερο set-up για τις στροφές". Τέλος ευχήθηκε τα καλύτερα για τον Jorge Lorenzo, ο οποίος χάνει τον αγώνα στη Γερμανία, με τον Pedrosa να έχει την ευκαιρία να κάνει αυτό που δεν κατάφερε στην Ολλανδία: να αυξήσει τη διαφορά του από τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή και να εδραιωθεί στην κορυφή, γλυκοκοιτάζοντας το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Ένας από τους αντιπάλους του όμως, είναι αναμφίβολα το παιδί-θαύμα του HRC. Ο Marc Marquez με το εντυπωσιακό στυλ και την καταπληκτική του προσαρμογή στη μοτοσυκλέτα του MotoGP, φόρεσε το μαλακό ελαστικό το απόγευμα και ήταν μόλις 12 χιλιοστά πίσω από τον ομόσταυλό του. "Ήταν μια θετική πρώτη ημέρα και είμαι ικανοποιημένος επειδή βελτιώνομαι σιγά-σιγά", σχολίασε ο 20χρονος αναβάτης. "Από την αρχή ένιωθα καλά, μιας και επειδή η πίστα είναι μικρή, η ταχύτητα δεν διαφέρει πολύ από αυτή της Moto2. Φυσικά χρησιμοποιείς νωρίτερα τα φρένα κι έχεις διαφορετικά σημεία αναφοράς, αλλά δεν διαφέρει κατά πολύ από τις άλλες πίστες. Δουλεύουμε σκληρά, αλλά υπάρχουν κάποια σημεία στην πίστα που πρέπει να βελτιωθούμε, να γίνουμε πιο σταθεροί και να βρούμε ένα καλό set-up. Αύριο θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Τέλος, εύχομαι τα καλύτερα στον Jorge!"

 

Επόμενο άρθρο »

Bradl: Τρομερό συναίσθημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέλουμε το κάτι παραπάνω!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα