• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επίσημο: Χάνει το Sachsenring ο Lorenzo!
Ταξιδεύει προς Ισπανία για να χειρουργηθεί!
Νέα 12/07/2013 - 19:27

Μετά το σφοδρό του highside σήμερα το μεσημέρι στην πίστα του Sachsenring - για τον όγδοο γύρο Πρωταθλήματος του MotoGP - ο Jorg eLorenzo θα μείνει εκτός του αγώνα στη Γερμανία.

 

Μετά την πολύ καλή του παρουσία στα πρώτα ελεύθερα, ο Lorenzo συνέχισε να είναι πρώτος και στις ΕΔ2, ωστόσο λίγο αργότερα έμελε να χάσει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και να πέσει με δύναμη πάνω στον αριστερό του ώμο, στο σημείο που πριν δυο εβδομάδες χειρουργήθηκε.

 

Οι πρώτες πληροφορίες που μιλούσαν για ράγισμα της πλάκας τιτανίου στην αριστερή κλείδα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή επιβεβαιώθηκαν και ο Ισπανός της Yamaha βρίσκεται ήδη στο αεροπλάνο για να επιστρέψει στην πατρίδα του, όπου και θα χειρουργηθεί αύριο. Αυτή τη φορά όμως, δεν θα επαναληφθεί η ηρωική και γενναία επιστροφή του Jorge στη δράση...

 

"Αποφάσισα να επιστρέψω στη Βαρκελώνη και να ξεκινήσω θεραπεία μετά τη σημερινή πτώση", δήλωσε ο οδηγός της εργοστασιακής Μ1. "Προτιμώ να μπω στο χειρουργείο και να φτιάξω την πλάκα που ράγισε, δυστυχώς, στην πτώση μου. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα", ολοκλήρωσε λακωνικά τις δηλώσεις του.

 

Με τη Laguna Seca να ακολουθεί το επόμενο Σ/Κ, ενδεχομένως να δούμε τον Lorenzo και πάλι στις πίστες, προς τα τέλη Αυγούστου στην Ινδιανάπολη!

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θέλουμε το κάτι παραπάνω!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Sachsenring: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα