• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Sachsenring: ΕΔ2
Redding και De Angelis μπροστά από τον Espargaro!
Νέα 12/07/2013 - 18:20

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Scott Redding, κατάφερε στα τελευταία λεπτά να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:25.152δ και να πάρει την πρώτη θέση στα δεύτερα ελεύθερα της Moto2, σήμερα το απόγευμα στην πίστα του Sachsenring στη Γερμανία.

 

Ο Βρετανός της MarcVDS είχε σκληρό ανταγωνισμό από τρεις συναθλητές του, οι οποίοι έμειναν πίσω του με διαφορά κάτω από δυο δέκατα του δευτερολέπτου. Ο Alex de Angelis αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη και φιγουράρει στη δεύτερη θέση με χρόνο 1:25.286δ, αφήνοντας στην τρίτη θέση το φαβορί της κατηγορίας Pol Espargaro, για 32 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ελάχιστα πιο πίσω από τον Ισπανό είναι ο Johann Zarco, με τον Mika Kallio να ολοκληρώνει την πρώτη πεντάδα των αναβατών, η οποία ανοίγει και κλείνει με το δίδυμο της Marc VDS Racing Team.

 

Ο Βέλγος Xavier Simeon είναι έκτος, με δυο Ελβετούς να ακολουθούν στις επόμενες δυο θέσεις. Ο Krummenacher κατάφερε για οκτώ χιλιοστά να πάρει την έβδομη θέση, με τον Luthi να μένει όγδοος. Οι Julian Simon και Simone Corsi έκλεισαν την πρώτη δεκάδα. Χαμηλά για τις δυνατότητές του ο Tito Rabat, ήταν εντέκατος το απόγευμα, με τον Sandro Cortese - Παγκόσμιος Πρωταθλητής Moto3 - να είναι 17ος και λίγο κάτω από εννέα δέκατα πίσω από τον πρώτο. Ο Gino Rea συνεχίζει τις ανεξάρτητες εμφανίσεις του και με χρόνο 1:26.220δ ήταν 20ος.

 

Δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Επίσημο: Χάνει το Sachsenring ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring ΕΔ2: Σφοδρό highside ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα