• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Sachsenring: Ξέφρενος ρυθμός!
Πρώτος με ρεκόρ ο Salom, 7ος ο Σίσσης!
Νέα 12/07/2013 - 11:32

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Luis Salom, ήταν αυτός που έγραψε τον ταχύτερο χρόνο σήμερα το πρωί στη Γερμανία, κάνοντας παράλληλα και νέο ρεκόρ πίστας ήδη από την πρώτη ημέρα! Οι χρόνοι από την πρώτη στιγμή ήταν τρομεροί και προς το τέλος της διαδικασίας ο Salom κατάφερε να σπάσει το 1:28.159δ του Vinales από πέρυσι (ΕΔ3), σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:28.069!

 

Τέσσερεις Ισπανοί πάνω σε KTM μονοπώλησαν το ενδιαφέρον στα πρώτα ελεύθερα, με τους τρεις πρώτους σήμερα το πρωί στη Γερμανία, να είναι και οι τρεις πρώτοι της βαθμολογίας (αν και με διαφορετική σειρά). Δεύτερος - και πολύ κοντά στον συμπατριώτη του - ο Alex Rins, ο οποίος έφτασε μια ανάσα από το καταρρίψει και αυτός τον περσινό χρόνο του Vinales. Ο τελευταίος ήταν τρίτος σήμερα, με χρόνο 1:28.403δ.

 

Ο τέταρτος της παρέας, έξι δέκατα από την κορυφή, είναι ο Alex Marquez, με τον Jakub Kornfeil να σκαρφαλώνει την τελευταία στιγμή στην πέμπτη θέση. Ο Brad Binder ήταν η πρώτη Honda (Suter) του grid, με τον Θανάση Σίσση να ακολουθεί στην πολύ καλή έβδομη θέση, έχοντας μάλιστα και την καλύτερη τελική σήμερα το πρωί (210.1χαω)! Ο Ελληνο-αυστραλός άσος μπήκε με μεγάλη αυτοπεποίθηση σήμερα στη Γερμανία, κάτι που αντικατοπτρίζεται στο εξαιρετικό 1:28.886δ. που τον άφησε οκτώ δέκατα πίσω από την κορυφή. Να σημειώσουμε ότι πέρυσι, ο Θανάσης δεν είχε καταφέρει να σπάσει το φράγμα του 1:30, ενώ φέτος ήδη βρίσκεται κάτω από το 1:29!

 

Τη δεκάδα έκλεισαν οι Efren Vazquez, Alexis Masbou και Miguel Oliveira. Δείτε αναλυτικά τους χρόνους των αναβατών στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring: Πρώτος και χωρίς παυσίπονα!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Η συνέντευξη τύπου

Χορηγοί