• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Χωρίζουν οι δρόμοι Crutchlow-Yamaha;
Οι συνομιλίες των δυο πλευρών βρίσκονται σε αδιέξοδο
Νέα 11/07/2013 - 12:38

Αν κρίνουμε από την πρόσφατη συνέντευξη του Cal Crutchlow σε βρετανική ιστοσελίδα (MCN.com), τότε οι συνομιλίες του με την Yamaha πρέπει να έχουν φτάσει σε αδιέξοδο. Για την ώρα, ο Βρετανός της Tech 3 είναι στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, με δυο βαθμούς περισσότερους από τον Valentino Rossi και είναι το πιο "καυτό" όνομα των μετεγγραφικών σεναρίων για την επόμενη σεζόν.

 

Ο Crutchlow θέλει εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, αλλά είναι διατεθειμένος να μείνει στην Tech 3, αν λάβει διαβεβαιώσεις ότι θα έχει full υποστήριξη από το εργοστάσιο, ότι οι απολαβές του θα αυξηθούν και τέλος ότι θα ανέβει στην εργοστασιακή ομάδα το 2015. Από την άλλη βέβαια, ο Lin Jarvis παρουσιάζεται αρκετά διστακτικός για το τελευταίο, ειδικά μάλιστα αν οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi επιθυμούν να ανανεώσουν τα συμβόλαιά τους και πέραν του 2014.

 

"Για την ώρα, αυτό που μου προσφέρει η Yamaha δεν είναι αυτό που θέλω", τόνισε ο Crutchlow στο βρετανικό site. Εδώ να σημειώσουμε ότι επιφυλακτικός ως προς τις απαιτήσεις του Βρετανού, παρουσιάστηκε ο Jarvis σε πρόσφατες δηλώσεις του, υπογραμμίζοντας: "... δεν ξέρω αν θα καταφέρουμε να του δώσουμε αυτά που θέλει". Συνεχίζοντας ο Crutchlow, δήλωσε: "Θεωρώ ότι αξίζω περισσότερα και ξεκαθάρισα στη Yamaha ότι θέλω να μείνω και να υπογράψω διετές συμβόλαιο. Τον πρώτο χρόνο θα μείνω στην Tech 3 και το δεύτερο θα πάω στην εργοστασιακή ομάδα, αλλά το τελευταίο δεν μπορούν να μου το εγγυηθούν. Ο Lin Jarvis μου είπε ότι αν οι Lorenzo και Rossi θέλουν να μείνουν, τότε δεν υπάρχει χώρος για εμένα στην εργοστασιακή ομάδα το 2015".

 

"Μου προσφέρουν μονοετές συμβόλαιο και μου είπαν ότι αν μπορούν, θα κρατήσουν τόσο τον Jorge Lorenzo, όσο και τον Valentino Rossi στην ομάδα. Δεν υπάρχει χώρος για εμένα". Θυμίζουμε ότι ο Crutchlow - όπως και ο ίδιος έχει παραδεχτεί - συνομιλεί και με την Ducati. Οι κόκκινοι τον θέλουν στην ομάδα - ο Cal έχει αρκετούς οπαδούς στην Ιταλία - αλλά αν τελικά ανανεώσει ο Hayden (και δεν του προσφέρουν θέση στα SBK) τότε η μόνη επιλογή του Crutchlow θα είναι η Pramac Racing, με δεδομένο ότι θα φύγει ο Iannone. Βέβαια στην Pramac, θα έχει την εργοστασιακή υποστήριξη που επιθυμεί και τη δυνατότητα να μεταπηδήσει στην εργοστασιακή ομάδα το 2015.  

 

Επόμενο άρθρο »

Τα ρεκόρ του Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα