• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σενάρια μετεγγραφών 2014
Που πάνε οι Crutchlow, Redding, Iannone και Hayden;
Νέα 10/07/2013 - 15:23

Φεύγει ο Hayden κι έρχεται στη θέση του ο Crutchlow; Συνεχίζει με Iannone ή τον αφήνει ελεύθερο και υπογράφει με τον Scott Redding; Καθώς πλησιάζουμε στο καλοκαιρινό διάλειμμα, τόσο εντείνονται οι συζητήσεις για τις μετεγγραφές που αφορούν στην επόμενη χρονιά.

 

Ο Andrea Iannone - ο οποίος πρόσφατα βρέθηκε στην Ελλάδα, στα εγκαίνια του Ducati Athens στην Καλλιρόης 9 - έχει, σύμφωνα με το gpone.com, δυο χρόνια συμβόλαιο με την Pramac, αλλά στην πραγματικότητα είναι 1+1. Ανά καιρούς στην Laguna Seca, η Ducati επιβεβαιώνει κάποιους αναβάτες από το μελλοντικό της ρόστερ κι ο αμερικάνικος γύρος θα είναι ενδεχομένως κρίσιμος για το μέλλον του Iannone με τους κόκκινους του Borgo Panigale. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για τον Nicky Hayden. Ο τελευταίος είναι ήδη πέντε χρόνια με την Ducati και παρά τα πενιχρά αποτελέσματα - δυο μόλις βάθρα - δεν παύει να έχει μερικά αξιόλογα χαρακτηριστικά που αναζητούν οι ομάδες στο grid: είναι δουλευταράς, δεν παραπονιέται σχεδόν ποτέ και είναι το ιδανικό πρόσωπο για το τμήμα marketing, για την αποτελεσματική προώθηση της ιταλικής φίρμας σε όλον τον κόσμο.

 

Πρόσφατα ακούγεται ένα μάλλον απίθανο σενάριο, που θέλει την Ducati να "σπρώχνει" τον Hayden στα SBK - με τον Αμερικανό να θέλει να παραμείνει στο MotoGP - για να δημιουργηθεί χώρος για τον Cal Crutchlow. Ο τελευταίος έχει ήδη αρνηθεί τη φημολογία που ακουγόταν ότι έχει ήδη υπογράψει με τους κόκκινους, διαψεύδοντας την Bennetts (ένας εκ των χορηγών του) που είχε βγάλει τη σχετική είδηση στο twitter. Από την άλλη, υπάρχει και η παράμετρος Dorna, που θέλει πάρα πολύ έναν Αμερικανό αναβάτη στο Πρωτάθλημα, ώστε να προσελκύει κοινό και από την άλλη μεριά του Ατλαντικού.

 

Ο Scott Redding είναι στη λίστα της Ducati, αλλά για την ώρα ο Βρετανός οδηγός δείχνει να στρέφει την προσοχή του περισσότερο προς την Honda και σύμφωνα με το MCN.com, υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να τον δούμε του χρόνου στα πράσινα και άσπρα της ομάδας του Gresini. Τέλος, υπάρχει και το μικρό ενδεχόμενο η MarcVDS να κάνει το άλμα στο MotoGP και να κρατήσει τον Βρετανό αναβάτη της. Για την ώρα συζητιέται η πιθανότητα - αν κάτι τέτοιο ευοδωθεί - να αγωνιστεί με μια εργοστασιακή Desmosedici, χωρίς να αποκλείεται να συμφωνήσει τελικά να εμφανιστεί στη σχάρα εκκίνησης με μια από τις Honda για ιδιώτες.

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Θα πιέσω πιο πολύ!

« Προηγούμενο άρθρο

Με νέα διάθεση στο Sachsenring ο Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα