• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Με νέα διάθεση στο Sachsenring ο Rossi!
Θέλουμε να είμαστε στις πρώτες θέσεις κάθε Σ/Κ!
Νέα 10/07/2013 - 13:47

Έχοντας καταφέρει να σπάσει το σερί των αγώνων χωρίς νίκη, ο Valentino Rossi βλέπει ανανεωμένος και με νέα διάθεση τον επερχόμενο αγώνα στη Γερμανία, αυτό το Σ/Κ. Ο Ιταλός της Yamaha πέτυχε μια σπουδαία νίκη στο προηγούμενο GP του Assen και βρέθηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κάτι που είχε να συμβεί από το 2010!

 

Πλέον, ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι αποφασισμένος να συνεχίσει τις νικηφόρες του εμφανίσεις στο Sachsenring, στην γερμανική πίστα όπου έχει θριαμβεύσει το 2002, 2005, 2006 - ξεκινώντας εντέκατος! - και 2009. "Πηγαίνω στο Sachsenring με νέα διάθεση!", σχολίασε ο Valentino. "Είμαι πολύ χαρούμενος με τον αγώνα στην Ολλανδία. Τώρα θέλω να συνεχίσω κατ' αυτόν τον τρόπο. Θέλουμε και στο Sachsenring να επιβεβαιώσουμε το θετικό βήμα που έχουμε κάνει με τη μοτοσυκλέτα".

 

"Πρέπει παράλληλα να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη μοτοσυκλέτα, όπως κάναμε μετά το τεστ της Aragon, διότι πλέον θέλουμε να παλεύουμε για σημαντικές θέσεις. Θέλουμε να είμαστε στους πρώτους κάθε Σ/Κ. Μ' αρέσει πολύ η πίστα στο Sachsenring και στη συνέχεια ακολουθεί η Laguna Seca. Αυτά θα είναι δυο κρίσιμα Σ/Κ!", ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του ο Ιταλός θρύλος, ο οποίος βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας, δυο βαθμούς πίσω από τον Cal Crutchlow.

 

Επόμενο άρθρο »

Σενάρια μετεγγραφών 2014

« Προηγούμενο άρθρο

Αποφασισμένος ο Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα