• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Θα πιέσω πιο πολύ!
Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό Σ/Κ
Νέα 10/07/2013 - 15:57

Μετά την ηρωική του εμφάνιση στο Assen την περασμένη φορά, όπου πήρε μια εξαιρετική πέμπτη θέση 48 ώρες μετά το χειρουργείο στη σπασμένη του κλείδα, ο Jorge Lorenzo τίθεται αντιμέτωπος με μια νέα πρόκληση αυτή τη φορά. Οι δέκα ημέρες που μεσολάβησαν μέχρι την έναρξη του όγδοου γύρου στο Sachsenring, επέτρεψαν στον Lorenzo να ξεκινήσει αποθεραπεία, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι 100% έτοιμος στη Γερμανία.

 

Ο εργοστασιακός της Yamaha, ο οποίος ποτέ δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στο Sachsenring σε οποιαδήποτε κατηγορία, έρχεται στη γερμανική πίστα έχοντας εννέα βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Dani Pedrosa, "χαρίζοντας" στον συμπατριώτη του μόλις δυο βαθμούς στην Ολλανδία. "Το Sachsenring θα είναι λιγάκι δύσκολο για εμένα, μετά την πτώση στο Assen", ξεκίνησε να λέει ο Lorenzo. "Είναι αλήθεια ότι στην Ολλανδία πετύχαμε ένα καταπληκτικό αποτέλεσμα για εμένα, τους μηχανικούς μου αλλά και το Πρωτάθλημα. Πρέπει όμως να είμαι ρεαλιστής και γνωρίζω ότι υπάρχει ακόμα δρόμος μέχρι να αποκατασταθεί η κλείδα μου".

 

"Έκανα μεγάλο αγώνα για να αγωνιστώ στο Assen και τέλος κατάφερα να κλείσω ένα πολύ δύσκολο Σ/Κ με την καταπληκτική πέμπτη θέση στον αγώνα. Ωστόσο χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να γιατρευτεί ο τραυματισμός μου. Δεν θα είμαι στο 100% στη Γερμανία, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε ένα καλό Σ/Κ. Τουλάχιστον είχα δέκα ημέρες μπροστά μου, ώστε να ηρεμήσω και να βελτιώσω τη φυσική μου κατάσταση. Θα είναι δύσκολο να αγωνιστώ και πάλι, αλλά είναι βέβαιο ότι θα πιέσω ακόμη περισσότερο απ' ότι στην Ολλανδία. Η πίστα δεν συγκαταλέγεται στις αγαπημένες μου, αλλά σ' αυτό το επίπεδο δεν μ' ενοχλεί που αγωνιζόμαστε. Πρέπει να δίνω σε κάθε αγώνα τα πάντα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Video: 65η επέτειος για Honda

« Προηγούμενο άρθρο

Σενάρια μετεγγραφών 2014

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα