• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovi: Το Montmelo δεν μας ταιριάζει!
Κυρίως λόγω των γρήγορων στροφών
Νέα 12/06/2013 - 13:38

Για δεύτερη φορά σε διάστημα ενάμιση μήνα, οι αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP θα βρεθούν σε ισπανική πίστα, αυτή τη φορά στην Καταλονία. Εκεί θα είναι φυσικά και οι εργοστασιακοί της Ducati, σε μια πίστα όπου οι κόκκινοι πέτυχαν την πρώτη τους νίκη πριν δέκα χρόνια.

 

Ο Andrea Dovizioso έχει πάρει πέντε βάθρα - σε όλες τις κατηγορίες Πρωταθλήματος - στη Βαρκελώνη, συμπεριλαμβανομένης μιας νίκης στα 250cc το 2006. Ο Ιταλός αναβάτης, ο οποίος είχε τερματίσει τρίτος στον περσινό αγώνα και θα οδηγήσει για πρώτη φορά την Desmosedici εκεί, έχει αναρρώσει από τον τραυματισμένο του λαιμό, συνέπεια μιας πτώσης στο GP του Mugello.

 

"Η Βαρκελώνη είναι μια από τις πιο ωραίες πίστες του ημερολογίου και πάντοτε το διασκεδάζουμε το Σ/Κ της Ισπανίας", ξεκίνησε να λέει ο οδηγός της Ducati. "Δεν είμαι σίγουρος τι να περιμένω με την Ducati, διότι δεν την έχω οδηγήσει ποτέ εκεί, αλλά ενδεχομένως να μην μας ταιριάζει και πολύ κυρίως λόγω των γρήγορων στροφών, όπου το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας μας "αναπηδά" λίγο. Είμαι ανοιχτόμυαλος όμως καθώς οδεύουμε προς Βαρκελώνη. Είμαι αισιόδοξος μετά το καλό Σ/Κ στο Mugello και το καλό τεστ στην ίδια πίστα την προηγούμενη εβδομάδα".

 

Επόμενο άρθρο »

200 GP για τον Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Να εκμεταλλευτούμε το Montmelo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα