• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Να εκμεταλλευτούμε το Montmelo
Θα είναι καλό για το Πρωτάθλημα!
Νέα 12/06/2013 - 11:01

Έχοντας σταματήσει την προέλαση των Honda στον προηγούμενο γύρο της Ιταλίας, ο Jorge Lorenzo θέλει να συνεχίσει το νικηφόρο του σερί και στη Βαρκελώνη, σε μια πίστα ευνοϊκή για τον ίδιο.

 

Το 2009 υπέστη την ήττα από τον Valentino Rossi στην τελευταία στροφή του αγώνα, ωστόσο πήρε το αίμα του πίσω το 2010 και 2012, ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, σε μια πίστα όπου ποτέ δεν έχει περάσει τη γραμμή τερματισμού κάτω από τη δεύτερη θέση. Πλέον ο Ισπανός Παγκόσμιος Πρωταθλητής φτάνει στο Montmelo όντας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ανάμεσα στους δυο εργοστασιακούς της Honda, οι οποίοι και είχαν κυριαρχήσει στους τρεις αγώνες πριν το Mugello.

 

"Είμαι αρκετά ικανοποιημένος για το πολύ καλό αποτέλεσμα στο Mugello, που επιστέγασε ένα τέλειο Σ/Κ", σχολίασε ο αναβάτης της Yamaha. "Ήταν πολύ θετικό που κερδίσαμε και πάλι, τόσο για εμένα όσο και για την ομάδα και τώρα πάμε στο Montmelo, στην εντός έδρας πίστα! Εκεί, κάποια σημεία μας ταιριάζουν σίγουρα, ωστόσο υπάρχει πάντα η αμφιβολία για το αν οι συνθήκες και η θερμοκρασία θα μας ευνοήσει. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τον αγώνα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στη μοτοσυκλέτα όπως το κάναμε και στην Ιταλία. Σε σχέση με το Mugello, το Montmelo είναι πιο αργή πίστα αλλά τουλάχιστον δεν υπάρχουν στροφές που τις παίρνεις με πρώτη και αυτό ευελπιστώ ότι θα μας βοηθήσει πολύ. Είναι μια καλή πίστα για εμάς και πρέπει αυτό ακριβώς να εκμεταλλευτούμε για να επαναλάβουμε τη νίκη. Θα είναι καλό για το Πρωτάθλημα. Από τη μεριά μου, θα πιέσω στο 100% για να τα καταφέρω".

 

Επόμενο άρθρο »

Dovi: Το Montmelo δεν μας ταιριάζει!

« Προηγούμενο άρθρο

Νέες εμπειρίες για τον Παπασταύρου

Χορηγοί