• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
200 GP για τον Pedrosa!
Μπροστά στους οπαδούς του στη Βαρκελώνη
Νέα 12/06/2013 - 14:34

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας στο MotoGP, Dani Pedrosa, θα κάνει την 200στή του παρουσία σε GP, στον επόμενο γύρο μπροστά στους οπαδούς του στην πίστα της Καταλονίας, αυτό το Σ/Κ.

 

Ο Pedrosa θα ξεκινήσει τον 6ο γύρο με προβάδισμα δώδεκα βαθμών από τον δεύτερο Lorenzo, ο οποίος έχει δυο νίκες όσες και ο συμπατριώτης του, με τον Marc Marquez να ολοκληρώνει το τρίο των κυρίαρχων Ισπανών τόσο στη βαθμολογία, όσο και σε νίκες στο φετινό Πρωτάθλημα.

 

Το ρεκόρ πίστας στη Βαρκελώνη ανήκει στoν Ισπανό άσο της Honda από το 2008, χρόνια όταν και πέτυχε την πρώτη - και μοναδική - νίκη του στο Montmelo στη μεγάλη κατηγορία.

 

"Στο Mugello είχαμε ένα δύσκολο Σ/Κ αλλά στο τέλος καταφέραμε να πάρουμε τη δεύτερη θέση και τους 20 βαθμούς, πράγμα που είναι καλό", σχολίασε ο Ισπανός, ο οποίος είχε τερματίσει στη δεύτερη θέση πέρυσι, πίσω από τον Lorenzo. "Είχα την ευκαιρία να ξεκουραστώ λίγο από τότε που επέστρεψα από την Ιταλία και τώρα πάμε στον εντός έδρας αγώνα στην Καταλονία, όντας ακόμα μπροστά στη βαθμολογία. Αυτή είναι μια πίστα που μένεις για μεγαλύτερο διάστημα στα πλάγια του ελαστικού κι επίσης στρίβεις δεξιά για μεγάλο διάστημα, οπότε είναι σημαντικό να έχεις καλή αίσθηση με τα ελαστικά. Σε γενικές γραμμές είναι μια καλή πίστα με πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Όλοι οι φίλοι μου και η οικογένειά μου θα έρθουν να με υποστηρίξουν και οι οπαδοί εκεί είναι εκπληκτικοί. Ελπίζω ο καιρός να είναι καλός και να κάνω έναν καλό αγώνα για όλους, στη 200στή φορά που θα πάρω θέση στη γραμμή εκκίνησης!"

 

Επόμενο άρθρο »

Hayden: Συνεχίζουμε να πιέζουμε!

« Προηγούμενο άρθρο

Dovi: Το Montmelo δεν μας ταιριάζει!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα