• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Έμεινα προσηλωμένος
"Σημαντικά τα τέσσερα βάθρα στη σειρά!"
Νέα 19/05/2013 - 01:02

Η απειρία του νεαρού Marquez στο βρεγμένο, πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, αλλά και ο ενθουσιασμός του στη συνέχεια, στοίχισαν πολύτιμο χρόνο στον εντυπωσιακό 20χρονο του HRC, ο οποίος από τη στιγμή που βρήκε το ρυθμό του, κατέβαζε με εκπληκτικό τρόπο χρόνο και θα μπορούσε να διεκδικήσει και τη δεύτερη θέση, αν δεν είχε χάσει χρόνο στην αρχή του αγώνα.

 

"Ήταν όλα τόσο δύσκολα, ειδικά στην αρχή με το νερό που είχε η πίστα", σχολίασε ο Marc Marquez, ο οποίος κατάφερε να πάρει το τέταρτο βάθρο του στη σειρά! "Είχα οδηγήσει μόνο λίγους γύρους στο βρεγμένο στην Jerez, στο τεστ. Στην αρχή του αγώνα έκανα ένα λάθος και οι τροχοί σπίναραν. Θα μάθω από αυτό για την επόμενη φορά. Μετά πίεσα περισσότερο απ' όσο έπρεπε κι έκανα πολλά, πολλά λάθη που μου στοίχισαν πολύ χρόνο".

 

Στη συνέχεια το παιδί-θαύμα της Honda, παραδέχτηκε ότι δεν περίμενε να ανέβει στο βάθρο, όμως η προσήλωση που έδειξε ήταν αξιοθαύμαστη, όπως άλλωστε και ο ρυθμός του πάνω στη σέλα της RCV του. Πάντως τώρα δεν βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, παραχωρώντας τη θέση του στον ομόσταυλό του και νικητή του Le Mans. "Βρήκα την αίσθηση που είχα στο ζέσταμα κι επέστρεψα. Δεν περίμενα να ανέβω στο βάθρο, για να είμαι ειλικρινής, αλλά ήμουν τόσο προσηλωμένος στον αγώνα! Είδα τον Cal που ήταν μπροστά μου στον τελευταίο γύρο, αλλά είπα μέσα μου: Οκ, μετά από έναν τέτοιο αγώνα, το βάθρο είναι αρκετό. Αυτοί οι 16 βαθμοί είναι πολύ σημαντικοί, διότι αυτός ήταν ο πρώτος μου αγώνας στο βρεγμένο στο MotoGP. Άλλωστε, το να ξεκινάς το Πρωτάθλημα με τέσσερα βάθρα στη σειρά, είναι πράγματι πολύ σημαντικό!"

 

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Προβλήματα με τα λάστιχα

« Προηγούμενο άρθρο

2ος βήχοντας αίμα ο Crutchlow!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα