• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2ος βήχοντας αίμα ο Crutchlow!
Μεγάλος αγώνας από τον Βρετανό άσο της Tech 3
Νέα 19/05/2013 - 22:10

Ο Cal Crutchlow πέτυχε σήμερα το καλύτερο πλασάρισμα της καριέρας του στο MotoGP, ανεβαίνοντας μέχρι το δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Le Mans! Μεγαλύτερη σημασία αποκτά αυτή του η επιτυχία, αν αναλογιστεί κανείς ότι το κατάφερε μετά από μια πτώση που του άφησε ένα μικρό κάταγμα στη δεξιά κνήμη και τον έκανε να βήχει αίμα!

 

"Έχω ένα μικρό κάταγμα που με πονά όταν περπατάω, αλλά πάνω στη μοτοσυκλέτα δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα", τόνισε ο Βρετανός άσος. "Ανησυχούσα περισσότερο για το στήθος και το στομάχι μου διότι έβηχα αίμα χτες και έτρεχε αίμα από τη μύτη μου!" Πάντως η βρεγμένη γαλλική πίστα βοήθησε τον αναβάτη της Tech 3, ο οποίος ήθελε να επανορθώσει για την περσινή πτώση του στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας του. "Το σώμα ανταπεξήλθε καλύτερα στο βρεγμένο, αν και είχα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και στο στεγνό".

 

"Ήξερα όμως ότι αν ο αγώνας γίνει στο βρεγμένο, θα επανόρθωνα για την περσινή χρονιά, όταν οι ίδιοι τρεις, εγώ ο Valentino και ο Dovi παλεύαμε κάτω από παρόμοιες συνθήκες. Πέρυσι έπεσα και φέτος αυτό που σκεφτόμουν μόνο, ήταν να μείνω στη σέλα και να οδηγήσω μαλακά. Περίμενα για την κατάλληλη στιγμή και γνώριζα καλά ότι είχα από πίσω μου τον Marquez, ο οποίος ερχόταν. Είναι οπωσδήποτε πολύ ωραίο το συναίσθημα του να επικρατείς τέτοιων αντιπάλων, οι οποίοι είναι παγκόσμιας κλάσης. Αποδείξαμε σ' αυτές τις συνθήκες ότι μπορούμε να παλέψουμε".

 

"Στην αρχή είχα πρόβλημα με το να ζεστάνω το ελαστικό, αλλά όταν το κατάφερα ένιωσα άνετα και οδήγησα ομαλά. Είναι δύσκολο να αλλάξεις ταχύτητα στην Yamaha όταν ο πίσω τροχός σπινάρει, αλλά το φροντίσαμε κι αυτό. Η μοτοσυκλέτα δουλεύει πολύ καλά. Είμαι ικανοποιημένος μ' αυτή τόσο στο στεγνό, όσο και στο βρεγμένο. Αυτή είναι η επιβράβευση για την ομάδα μου στον εντός έδρας αγώνα της!" Με το σημερινό του βάθρο, ο Cal εδραιώνει τη θέση του ως ο κορυφαίος δορυφορικός αναβάτης και σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μπροστά από τον εργοστασιακό οδηγό της Yamaha, Valentino Rossi.

 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Έμεινα προσηλωμένος

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Είμαι τόσο χαρούμενος...!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα