• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Kαρέ καρέ το ...οικόπεδο του Schumi
Ο Michael Schumacher αγόρασε τα πρώτα του... οικόπεδα, αλλά αυτό δεν επηρέασε την αγάπη του για τις μοτοσυκλέτες...
Νέα 21/04/2008 - 00:00
Και να πει κανείς ότι δεν τον είχε προειδοποιήσει ο καλός του φίλος και επί χρόνια συνεργάτης του, Jean Todt με τον οποίο γνώρισαν τεράστιες επιτυχίες στην F1 με τη Ferrari...

«Οι αγώνες με μοτοσυκλέτες είναι επικίνδυνοι», τόνιζε ο Γάλλος -ένας από τους κορυφαίους team-managers στο χώρο των αγώνων αυτοκινήτων- σε συζητήσεις που είχε με τον Michael Schumacher, αλλά που να ακούσει ο Γερμανός.

Τη Δευτέρα 14/4, ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής αγόρασε ...οικόπεδο -έπεσε δηλαδή- στην πίστα του Lausitzring κατά τη διάρκεια δοκιμών που πραγματοποιούσε με μια Honda CBR 1000RR του Γερμανικού Πρωταθλήματος Superbike.

Η πτώση σημειώθηκε με ταχύτητα 80km/h και σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild ήταν η τρίτη συνολικά που είχε ο 39χρονος οδηγός από τη στιγμή που άρχισε να ασχολείται συστηματικά με τους αγώνες μοτοσυκλετών. To CBR1000 RR μετά την πτώση

To CBR1000 RR μετά την πτώση

Οι άλλες πτώσεις σημειώθηκαν μέσα στον Απρίλιο κατά τη διάρκεια δοκιμών που έκανε στη γαλλική πίστα Bresse, που κατασκευάστηκε το 2000 και βρίσκεται μεταξύ Lion και Dijon.

«Συμβαίνουν αυτά», σχολίασε ο Schumi στην Bild και εμείς προσθέτουμε πως «...αν δεν πέσεις, δεν θα μάθεις».

Πάντως η σύζυγός του Corina μιλώντας στην εφημερίδα FAS τόνισε πως είναι στο πλευρό του και δεν πρόκειται να τον πιέσει να αφήσει τους αγώνες μοτοσυκλετών: «Ξέρει πολύ καλά τι κάνει. Τον εμπιστεύομαι πλήρως και δεν πρόκειται να τον σταθώ εμπόδιο στη διασκέδασή του».

Στο μεταξύ, στο περιθώριο της απονομής των αθλητικών βραβείων του Σαν Μαρίνο, συναντήθηκαν ο Livio Suppo της Ducati με τον Michael Schumacher, δίνοντας και παλί τροφή για διάφοραΚαρέ καρέ η πτώση του Michael Schumacher στο Lausitzring

Καρέ καρέ η πτώση του Michael Schumacher στο Lausitzring
σενάρια. Όταν οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον Γερμανό για το αν θα τρέξει τελικά στα motoGP, το έριξε στο ...χαβαλέ: «Είμαι μικρός ακόμα, έχω χρόνο μπροστά μου... Διασκεδάζω πολύ με τις μοτοσυκλέτες, μου αρέσει να ανεβαίνω πάνω τους, να τις οδηγώ. Είναι ένας κόσμος πιο χαλαρωτικός από αυτόν των αυτοκινήτων».

Επόμενο άρθρο »

H νέα μεγάλη κόντρα των motoGP: Pedrosa Vs Lorenzo

« Προηγούμενο άρθρο

Το ...πορτοκαλί πρόβλημα της ΚΤΜ και τα μέτρα των Κινέζων

Χορηγοί