• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για τον Rossi!
Έτοιμος για τον αυριανό αγώνα ο Lorenzo
Νέα 18/05/2013 - 21:11

Rossi είναι μαχητής, θα είναι δύσκολο το ξεκίνημα από την τρίτη σειρά αλλά δεν είναι ακατόρθωτο τίποτα γι' αυτόν!", σχολίασε ο Meregalli με το τέλος των κατατακτηρίων.

 

Ο Ιταλός πολυ-Πρωταθλητής έμεινε οχτώ δέκατα περίπου πίσω από τον poleman Marc Marquez, πράγμα που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει από την τρίτη σειρά στο αυριανό grid. "Δυστυχώς σήμερα ήταν χειρότερη ημέρα σε σχέση με χτες", ξεκίνησε να λέει ο Rossi. "Ξεκινήσαμε άσχημα το πρωί διότι είχαμε πρόβλημα με το πίσω ελαστικό. Είχαμε πολλά ερωτηματικά κι έτσι θέλαμε να δοκιμάσουμε τις ίδιες ρυθμίσεις και το μεσημέρι. Το ελαστικό έφταιγε τελικά, διότι το μεσημέρι δεν τα πήγαμε τόσο άσχημα. Δυστυχώς όμως, οι Lorenzo, Marquez και Pedrosa είναι λίγο πιο γρήγοροι. Το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι στις κατατακτήριες δεν μπορώ να κάνω αυτό που θέλω και όταν πάω να πιέσω δημιουργούνται προβλήματα με τη μοτοσυκλέτα. Οι άλλοι είναι καλύτεροι από εμένα στο να έχουν περισσότερη πρόσφυση με το νέο ελαστικό κι έτσι πρέπει να ξεκινήσω από την τρίτη σειρά. Ο ρυθμός μου δεν είναι άσχημος και πρέπει να δοκιμάσουμε να διορθώσουμε κάτι".

 

Μπορεί να έχασε για μόλις 30 χιλιοστά του δευτερολέπτου την pole position, ωστόσο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo είναι πιο αισιόδοξος για τον αγώνα, απ' ότι την περασμένη φορά στην Jerez. "Όλο το Σ/Κ δουλεύουμε πραγματικά πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε την αίσθηση με το μπροστινό ελαστικό, μετά τις δυσκολίες που είχαμε στην Jerez", τόνισε ο Jorge και πρόσθεσε: "Εκεί έκανα δύο γύρους και μετά στον τρίτο ή στον τέταρτο δεν μπορούσα να διατηρήσω τον ίδιο ρυθμό. Εδώ, μετά τις βελτιώσεις που κάναμε, είναι πιο εύκολο να είμαι σταθερός κι ως εκ τούτου έχω μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Προσπάθησα να κάνω έναν γρήγορο γύρο, όμως δεν κατάφερα να κερδίσω τον Marc σήμερα. Ήταν πολύ γρήγορος. Ωστόσο βασικό μας μέλημα ήταν να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα για τον αγώνα και αυτό νομίζω ότι το καταφέραμε!"

 

Η βροχή έκανε την εμφάνισή της μετά τις κατατακτήριες δοκιμές και παρά το ότι πέρυσι ο Lorenzo κατέκτησε τη νίκη στο βρεγμένο με δέκα δευτερόλεπτα διαφορά από τον νυν ομόσταυλό του, ο Ισπανός επιθυμεί να γίνει ο αγώνας αύριο στο στεγνό: "Δεν ξέρω τι θα γίνει αν βρέξει αύριο, διότι δεν έχουμε χρόνο στο βρεγμένο. Πέρυσι ήταν οκ, αλλά κάθε χρονιά είναι διαφορετική... προτιμώ ένα στεγνό αγώνα. Αν βρέξει πάντως και δεν κάνουμε το λάθος, μπορούμε να κερδίσουμε μερικούς βαθμούς".

 

Επόμενο άρθρο »

Έκπληκτος με το χρόνο του ο Dovi

« Προηγούμενο άρθρο

Δεύτερη pole για τον Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα