• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έκπληκτος με το χρόνο του ο Dovi
Hayden: Είμαστε για ψηλότερα
Νέα 18/05/2013 - 21:44

Ο Andrea Dovizioso φύλαξε το καλύτερο για το τέλος και με έναν ταχύτατο γύρο έγραψε 1:33.603δ και πλασαρίστηκε στην πρώτη σειρά της αυριανής σχάρας εκκίνησης. Ο Ιταλός της Ducati ήταν σταθερός όλη την ημέρα και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την ανωτερότητά του στο δεύτερο τομέα της πίστας, ωστόσο στο τέλος ήταν που πραγματικά έλαμψε πετυχαίνοντας τον τρίτο καλύτερο χρόνο!

 

Andrea Dovizioso: "Είμαι χαρούμενος με τη δουλειά που κάνουμε όλο το Σ/Κ διότι είμαι σταθερά γρήγορος κι έχουμε το ρυθμό να κάνουμε έναν καλό αγώνα. Ίσως να μην βρεθούμε στο βάθρο, αλλά είμαστε πιο κοντά στον ανταγωνισμό, απ' ότι στις άλλες πίστες. Έμεινα κι εγώ έκπληκτος με το 1:33.6 καθώς δεν πίστευα ότι θα έκανα τόσο καλό χρόνο. Αν και γνωρίζω ότι ο αγώνας θα είναι δύσκολος, εύχομαι να γίνει στο στεγνό. Σε αυτές τις συνθήκες κάναμε όλες τις διαδικασίες και είμαστε γρήγοροι. Πάντως, δεν θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα ακόμα κι αν βρέξει, καθώς η GP13 δουλεύει πολύ καλά στο βρεγμένο".

 

Ο ομόσταυλος του Ιταλού, Nicky Hayden δεν στάθηκε όσο τυχερός όσο ο Dovizioso δυσκολευόμενος να κάνει ένα γρήγορο γύρο στην τελευταία διαδικασία της ημέρας. Έτσι, ο Αμερικανός θα ξεκινήσει από την τέταρτη σειρά.

 

Nicky Hayden: "Το πρωί κάναμε ένα βήμα μπροστά και βελτιώσαμε το χρόνο και τη θέση μου και παρά το ότι δεν σημείωσα πρόοδο στις ΕΔ4, ήμουν με χρησιμοποιημένα ελαστικά όλο το διάστημα και έκανα τον καλύτερό μου γύρο στο τέλος. Πίστευα ότι ήμουν σε καλό δρόμο, όμως στις κατατακτήριες δεν κατάφερα να κάνω έναν καλό γύρο. Στην αρχή έκανα έναν ικανοποιητικό, αλλά στη συνέχεια δεν μπορούσα να φτάσω το ελαστικό στην επιθυμητή θερμοκρασία. Οι δυνατότητές μας εδώ είναι για ψηλότερα. Είναι απογοητευτικό να είσαι δέκατος, όταν όλα έδειχναν ότι θα τα πήγαινες καλύτερα, θα δούμε όμως και τον καιρό αύριο. Ελπίζω να ανακάμψουμε για τον αγώνα. Συγχαρητήρια στον Dovi και στους μηχανικούς του, έκαναν τρομερή δουλειά!".

 

Επόμενο άρθρο »

Κάταγμα ο Crutchlow!

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για τον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα