• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεύτερη pole για τον Marquez!
Η πτώση εμπόδισε τον Pedrosa
Νέα 18/05/2013 - 18:42

Στην πίστα που πήρε την πρώτη pole της καριέρας του, στο όχι πολύ μακρινό 2009, ο Marc Marquez κατάφερε να πάρει και σήμερα την pole, τη δεύτερη στη καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία! Μάλιστα, παρά την πτώση του στις ΕΔ4 - που μετρίασε κάπως την εμπιστοσύνη του - ο Ισπανός άσος επανήλθε στις ρυθμίσεις που είχε στις τρίτες ελεύθερες δοκιμές και έκανε ένα φοβερό 1:33.187 για να πάρει πανηγυρικά την pole!

 

Marc Marquez: "Τα πήγαμε καλά. Μετά τις ΕΔ3, όπου και είχα μια πτώση που επηρέασε λίγο την εμπιστοσύνη μου, επανήλθα αμέσως. Ήταν δύσκολο να ζεστάνεις τα ελαστικά, αλλά αυτό ίσχυε για όλους. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος που είχαμε τόσες πτώσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος, είχαμε καλό ρυθμό και τα πήγαμε πολύ καλά στις κατατακτήριες. Αύριο θα δώσουμε το 100% κι ελπίζω να είμαστε τυχεροί ώστε να μη βρέξει. Αν όμως βρέξει, θα προσπαθήσουμε και πάλι για το καλύτερο δυνατό".


Η πτώση που είχε ο Dani Pedrosa στον τέταρτο γύρο του, ανάγκασε τον Ισπανό διεκδικητή του φετινού Παγκόσμιου Τίτλου να αλλάξει μοτοσυκλέτα και να κατορθώσει στο τέλος να ολοκληρώσει έκτος, κάτι που σημαίνει ότι θα ξεκινήσει από τη δεύτερη σειρά στο αυριανό grid.

 

Dani Pedrosa: "Οι μεσημεριανές διαδικασίες ήταν δύσκολες. Έπεσε στις κατατακτήριες κι έπρεπε να πάω στο γκαράζ και μου έμεινε λίγος χρόνος όταν επέστρεψα στην πίστα. Δεν κατάφερα να εκμεταλλευτώ πλήρως τις κατατακτήριες, όμως σημείωσα ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα και θα ξεκινήσω έκτος αύριο. Κρίμα, διότι είχαμε τις δυνατότητες να είμαστε πιο ψηλά στο grid. Αύριο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ένα καλό ξεκίνημα, να σκαρφαλώσουμε μερικές θέσεις και να κάνουμε ένα καλό αγώνα".

 

Επόμενο άρθρο »

Δύσκολο, αλλά όχι ακατόρθωτο για τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Le Mans: Πρώτη pole για Nakagami

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα