• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Le Mans: Πρώτη pole για Nakagami
Με βοηθό τη βροχή ο Ιάπωνας, μαζί του Redding και Zarco
Νέα 18/05/2013 - 17:45

Ο Takaaki Nakagami ήταν αυτός που πρωταγωνίστησε στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές της μεσαίας κατηγορίας του Πρωταθλήματος MotoGP και με τη βροχή να κάνει την εμφάνισή της στην πίστα του Le Mans στο δεύτερο μισό της διαδικασίας, οριστικοποιήθηκε ο Ιάπωνας στην πρώτη θέση μιας και ήταν πλέον αδύνατο να κατέβουν κι άλλο οι χρόνοι.

 

Τρία δέκατα περίπου πιο πίσω από τον Ιάπωνα, με χρόνο 1:38.858δ, βρέθηκε ο Scott Redding, με τις δυο Kalex να ακολουθεί η Suter του Johann Zarco, ο οποίος ενθουσίασε τους συμπατριώτες του στις εξέδρες, κερδίζοντας μια θέση στην πρώτη σειρά του αυριανού grid. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Esteve Rabat, έμεινε 0.685δ πίσω από τον πρωτοπόρο και κατέλαβε την τέταρτη θέση, με τον Xavier Simeon να ακολουθεί στο ένα δέκατο διαφοράς από τον Ισπανό.

 

Ο Nico Terol είναι η δεύτερη καλύτερη Suter, με τον Pol Espargaro να ανοίγει την τρίτη σειρά και να χρειάζεται ένα δυνατό ξεκίνημα αύριο, για να ψαλιδίσει τη διαφορά που τον χωρίζει από τους δυο πρώτους στο βαθμολογικό πίνακα. Ο Luthi είναι όγδοος και τη δεκάδα κλείνουν οι Pasini και Kallio. Ο Sandro Cortese - ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto3 - θα ξεκινήσει από την 17η θέση, με τον Louis Rossi, τον περσινό θριαμβευτή του Le Mans, να είναι 21ος. Ο Gino Rea, στη επανεμφάνισή του στην Moto2, δεν τα κατάφερε καλά κι έφερε την FTR του στην 31η θέση, με μόνο τον Doni Tata Pradita να πέφτει στις κατατακτήριες.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Δεύτερη pole για τον Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans: O Marquez στην pole position

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα