• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτυχημένο τεστ για Yamaha
Βγήκαν συμπεράσματα για το νέο πλαίσιο
Νέα 06/05/2013 - 22:31

Μετά από μια ζεστή Κυριακή και η Δευτέρα σήμερα υποδέχτηκε τους αναβάτες του MotoGP με υψηλή γα την εποχή θερμοκρασία, στο ημερήσιο τεστ που ολοκληρώθηκε στην πίστα της Jerez. Οι Jorge Lorenzo και Valentino Rossi είχαν τη δυνατότητα να αξιολογήσουν τις δυνατότητες του νέου πλαισίου, ενώ παράλληλα επικεντρώθηκαν στη διαχείριση των ελαστικών στις ζεστές συνθήκες.

 

Ο Jorge Lorenzo - ο οποίος χτες ανέβηκε για τρίτη συνεχόμενη φορά στο βάθρο - πήρε την τρίτη θέση σήμερα στο τεστ, με χρόνο στο 1:38.958δ. "Ήταν μια γεμάτη ημέρα και δεν ήταν εύκολο να συνεχίσεις πάνω στη μοτοσυκλέτα, διότι μετά από τρεις επίπονες και γεμάτες στρες ημέρες, το μόνο που ζητάς είναι λίγη ξεκούραση", ξεκίνησε να λέει ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής. "Άξιζε όμως η κούραση γιατί βελτιώσαμε κάποια πράγματα. Δοκιμάσαμε εκκινήσεις και βρήκα την αίσθηση που είχα πέρυσι. Βελτιωθήκαμε στην εκκίνηση, πράγμα σημαντικό για τους επόμενους αγώνες. Βελτιώσαμε και τη μοτοσυκλέτα και πήραμε την απόφασή μας για το πλαίσιο, έτσι η σημερινή ημέρα ήταν θετική".

 

Ο Valentino Rossi, ο οποίος τερμάτισε στην τέταρτη θέση χτες, πήρε την πέμπτη θέση στο τεστ με χρόνο στο 1:39.397δ. Ο Ιταλός τόνισε στις δηλώσεις του: "Ήταν ένα καλό τεστ. Σημαντικό κιόλας διότι βρήκαμε μερικές λύσεις σε κάποιες λεπτομέρειες, απαραίτητες όμως για τη συνέχεια. Παράλληλα ήταν σημαντικό να δοκιμάσουμε το νέο πλαίσιο. Κάναμε πολλές συγκρίσεις, αλλά στο τέλος το συμπέρασμα είναι ότι δεν έχουν μεγάλες διαφορές. Σε κάποια σημεία είναι καλύτερο, αλλά σε άλλα υστερεί. Την επόμενη εβδομάδα θα αποφασίσουμε ποιο θα έχουμε στο Le Mans, αλλά πιστεύω ότι - δυστυχώς - το νέο πλαίσιο δεν είναι μεγάλο βήμα μπροστά. Θα δούμε όμως, είμαστε έτοιμοι για το Le Mans και τώρα θα ξεκουραστούμε".

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez Test: Ο Marquez μπροστά από τις Yamaha!

« Προηγούμενο άρθρο

Θετικό τεστ για το HRC

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA