• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Θετικό τεστ για το HRC
Marquez-Pedrosa έτοιμοι για το GP της Γαλλίας
Νέα 06/05/2013 - 22:09

Επιστροφή στην πίστα για το δίδυμο του HRC, μετά το φανταστικό 1-2 που πέτυχαν χτες στον τρίτο αγώνα της φετινής σεζόν. Στο σημερινό τεστ, ο Marquez είχε την ευκαιρία να διορθώσει κάποια μικροπροβλήματα που αντιμετώπισε με το μπροστινό το Σ/Κ, ενώ δοκίμασε και κάποιες αλλαγές στο στήσιμο, μαζεύοντας πολύτιμα δεδομένα με διαφορετικά ρυθμισμένη την πίσω ανάρτηση. Ολοκλήρωσε στην πρώτη θέση με χρόνο 1:38.824 ενώ έκανε συνολικά 63 γύρους. Ο χρόνος του ήταν ένα δέκατο περίπου ταχύτερος από τον αντίστοιχο στις ΚΑΤ2 (1:38.971δ).

 

Marc Marquez:"Σήμερα ήταν θετική ημέρα για εμάς. Ξεκινήσαμε με τη βάση που είχαμε χτες και εστιάσαμε σε κάποια προβλήματα που είχαμε στον αγώνα, κατορθώνοντας να βρούμε γρήγορα λύσεις. Δοκιμάσαμε νέες ρυθμίσεις στα μπροστινά πιρούνια, στην πίσω ανάρτηση και στα ηλεκτρονικά. Κάποια είχαν καλύτερο αποτέλεσμα από άλλα, ωστόσο το σημαντικό είναι ότι ήμασταν σταθεροί και αυτό έχει σημασία στο MotoGP. Ελπίζουμε ό, τι πετύχαμε σήμερα, να μας βοηθήσει στους επόμενους αγώνες".

 

Ο Dani Pedrosa πήρε την τέταρτη θέση σήμερα, με χρόνο στο 1:38.979, μόλις 0.155δ πίσω από τον ομόσταυλό του, ολοκληρώνοντας 56 γύρους. Το βάρος της δουλειάς σήμερα έπεσε στην ανάρτηση της Ohlins, στα ηλεκτρονικά και στις ρυθμίσεις πλαισίου, για να είναι όσο το δυνατόν πιο προετοιμασμένος για το επόμενο GP στην Γαλλία.

 

Dani Pedrosa: "Σε γενικές γραμμές σήμερα τα πράγματα κύλισαν θετικά. Δουλέψαμε σε διάφορα set-up ώστε να βρούμε λίγο καλύτερη πρόσφυση στο πίσω μέρος, αλλά και σταθερότητα στις εξόδους των στροφών. Κάποια πήγαν καλά, αλλά ορισμένα άλλα θέλουν δουλειά. Παράλληλα δοκιμάσαμε και κάτι νέο με την ανάρτηση και τα ηλεκτρονικά, αλλά δεν είχαμε στη διάθεσή μας κάποιο σημαντικό εξάρτημα για να ασχοληθούμε. Προετοιμαστήκαμε καλά για τον επόμενο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος".

 

Επόμενο άρθρο »

Επιτυχημένο τεστ για Yamaha

« Προηγούμενο άρθρο

Φωτό: Η σύγκρουση Marquez-Lorenzo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA