• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez: ΕΔ2
Στην κορυφή ο Redding, πολύ κοντά ο Rabat, 7ος ο Espargaro!
Νέα 03/05/2013 - 17:40

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας της Moto2, Scott Redding, κατάφερε να βάλει το όνομά του στην κορυφή των δεύτερων ελεύθερων στην πίστα της Jerez, με τον Esteve Rabat να μένει ελάχιστα πιο πίσω. Οι καιρικές συνθήκες συνεχίζουν να είναι καλές στην ισπανική πίστα, με μοναδικό παρατράγουδο τις απρόβλεπτες διακοπές ρεύματος που ταλαιπωρούν τους αναβάτες και τις ομάδες τους.

 

Στη μάχη με το χρονόμετρο ξεχώρισε, όπως προαναφέραμε, ο Scott Redding, με διαφορά όμως μόλις 37 χιλιοστών του δευτερολέπτου από τον Esteve Rabat, τον Ισπανό που είχε πάρει εύκολα την πρώτη θέση το πρωί. Μάλιστα ο γύρος του τελευταίου τότε, παραμένει καλύτερος από του Βρετανού άσου. Με διαφορά λίγο κάτω από ένα δέκατο, ακολουθεί ο Nakagami, ενώ τα συγχαρητήρια αξίζει ο Luthi, ο οποίος δείχνει να ξεπερνά το σπάσιμο στο δεξί του χέρι και σκαρφάλωσε στην 4η θέση σήμερα το απόγευμα!

 

Ο συμπατριώτης του Luthi, Dominique Aegerter ήταν πέμπτος, αφήνοντας πίσω του τους δυο θριαμβευτές σε Τέξας και Κατάρ αντίστοιχα: τον Nico Terol και τον Pol Espargaro. Οι Jordi Torres, Toni Elias και Marcel Schrotter ολοκλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι χρόνοι στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Να συνεχίσουμε έτσι!

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ2: Ο Lorenzo κάνει τη διαφορά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα