• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Να συνεχίσουμε έτσι!
Marquez: Πιο δυνατός με κάθε γύρο!
Νέα 03/05/2013 - 18:55

Το πρωί, στα πρώτα ελεύθερα, το δίδυμο της Repsol Honda χρησιμοποίησε τα μαλακά ελαστικά και ολοκλήρωσε αρκετούς γύρους, ενώ το απόγευμα "φόρεσαν" τα πιο σκληρά ελαστικά. Με τα τελευταία δεν κατάφεραν πολλά πράγματα, με τον Pedrosa να μην μπορεί να βελτιώσει τον πρωινό του χρόνο και να μένει δεύτερος, ενώ ο Marc Marquez φόρεσε και πάλι ένα νέο μαλακό πίσω για να γράψει τον ταχύτερό του γύρο και να πλασαριστεί στην 5η θέση, στους συνδυασμένους χρόνους.

 

Dani Pedrosa: "Σήμερα κάναμε αρκετούς γύρους εδώ. Δοκιμάσαμε τόσο το σκληρό, όσο και το μαλακό ελαστικό, ενώ κάναμε και μερικές ρυθμίσεις στην ανάρτηση. Σε γενικές γραμμές δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σ' αυτό το ρυθμό, ώστε να κάνουμε πιο σταθερή τη μοτοσυκλέτα τόσο στις εισόδους, όσο και στις εξόδους των στροφών. Αυτό θα μας επιτρέψει να πάμε πιο γρήγορα. Θα πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα και για τις κατατακτήριες, που προμηνύονται πολύ αμφίρροπες!"

 

Marc Marquez: "Τα πάντα δούλεψαν καλά, σήμερα πρώτη ημέρα στην Jerez. Χτες, στη συνέντευξη Τύπου, είχα πει ότι περίμενα τα πράγματα να είναι αρκετά δύσκολα εδώ, όμως τα πήγαμε καλύτερα απ' ότι περίμενα. Γινόμασταν πιο δυνατοί με κάθε γύρο και το κλειδί της επιτυχίας είναι - θεωρώ - στο να παραμείνουμε ήρεμοι. Το πρωί δυσκολεύτηκα να κρατήσω τα νεύρα μου, όμως το απόγευμα το κατάφερα και ακολούθησα τη στρατηγική μας. Αύριο πρέπει να βελτιωθούμε, καθώς οι αντίπαλοί μας θα τα δώσουν όλα!"

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θέλω το τέλειο!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα