• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Jerez ΕΔ2: Ο Lorenzo κάνει τη διαφορά
Crutchlow - Pedrosa & Rossi – Marquez κοντά του
Νέα 03/05/2013 - 17:11

Αποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης 

 

Ο κυρίαρχος της πρώτης ημέρας στην Jerez είναι ο Jorge Lorenzo, που με 1:39.562 σημείωσε με διαφορά τον καλύτερο χρόνο, έστω κι αν τα 0.171 του δευτερολέπτου φαίνονται λίγα, αλλά δεν είναι σε μια τόσο μικρή πίστα και με όλους να την ξέρουν τόσο καλά.

Ο φίλος του Cal Crutchlow με την περσινή Yamaha M1, είναι στη 2η θέση, σε μια πίστα που του αρέσει και του ταιριάζει πολύ. Ο Dani Pedrosa είναι 24 χιλιοστά πιο πίσω 3ος, ενώ 117 πίσω του ο Valentino Rossi πήρε την 4η θέση, με τους δύο τους να κάνουν τους περισσότερους γύρους από όλους, στη προσπάθειά τους να βρουν τις σωστές ρυθμίσεις. Ακόμη κάτι λείπει από τον Ιταλό, για να είναι και σε ρυθμό κοντά στους τρεις πρώτους.

Ο Marc Marquez έδειξε πολύ βελτιωμένος το απόγευμα και είναι ο τελευταίος από όσους κατέβηκαν από το 1'40'' σε χρόνο, χωρίς όμως και αυτός να έχει μεγάλη σταθερότητα.

Ο Alvaro Bautista από τη μεριά του είναι ο τελευταίος από αυτούς που έχουν διαφορά μικρότερη από ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή.

Στην 7η θέση η πρώτη Ducati είνια αυτή του Andrea Iannone, παρά το ότι ο Ιταλός προβληματίζεται με arm pump που αντιμετωπίζει από τις ΗΠΑ και μετά.

Ο Hector Barbera με την FTR-Kawasaki σημείωσε τον 8ο χρόνο, με διαφορά μόλις 1.1'' και μπροστά από τον Aleix Espargaro που μέχρι τώρα ήταν ο κυρίαρχος των CRT. H Bridgestone από τον προηγούμενο αγώνα δίνει μια πιο μαλακή γόμα στις CRT, που βοηθά στο να γίνονται αυτοί οι χρόνοι!

Τη δεκάδα κλείνει ο Nicky Hayden με την εργοστασιακή Ducati, μπροστά από τον Andrea Dovizioso και τον Michele Pirro που οδηγεί την πειραματική Ιταλίδα.

Ο Bradley Smith και πάλι έμεινε στις πίσω θέσεις, αλλά αυτή τη φορά πέρασε τον Stefan Bradl που μετά από μια πτώση, δεν κατάφερε να συνεχίσει την προσπάθειά του για κάτι καλό.

 

Στο κάτω μέρος της σελίδας, δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα και τις τελικές, στο συνοδευτικό αρχείο.

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Jerez: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Jerez: ΕΔ2

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα