• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez: ΕΔ2
Ο Folger περνά πρώτος, 18ος ο Σίσσης
Νέα 03/05/2013 - 15:35

Ο Γερμανός Jonas Folger πήρε την πρώτη θέση στα δεύτερα ελεύθερα της Jerez, σήμερα το μεσημέρι, με τους 34 αναβάτες της μικρής κατηγορίας να έχουν ιδανικές συνθήκες ώστε να πιέσουν για το καλύτερο δυνατό. Αύριο ο αριθμός αυτός θα ανέβει στους 35, μιας και ο Kornfeil δεν βρέθηκε στην πίστα σήμερα, λόγω εξετάσεων που δεν μπορούσε να αποφύγει.

 

Πάντως τα πράγματα δεν κύλισαν απροβλημάτιστα, μιας και οι διακοπές ρεύματος είναι συχνό φαινόμενο σήμερα στην πίστα της Ανδαλουσίας - μάλιστα εξαιτίας νέας διακοπής καθυστέρησαν οι ΕΔ2 του MotoGP - επηρεάζοντας τους αναβάτες και τις ομάδες τους. Χαοτική η κατάσταση λοιπόν, με τους μηχανικούς στα γκαράζ των ομάδων να έχουν πρόβλημα στο να ζεστάνουν τα ελαστικά, λόγω της ακανόνιστης παροχής στο ρεύμα.

 

Ο δεύτερος το πρωί, Jonas Folger, κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση σήμερα το μεσημέρι, χάρη στο 1:47.660. Οι χρόνοι - παρά τα προβλήματα - έπεσαν αρκετά σε σχέση με το πρωί και ο Alex Rins ήταν αυτός που κατάφερε να φέρει τη μοτοσυκλέτα του στη δεύτερη θέση. Στο τελευταίο λεπτό πάντως, αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα και αναγκάστηκε να σπρώξει τη μοτοσυκλέτα του εκτός. O Vinales ήταν τρίτος, οδηγώντας την κούρσα με το χρονόμετρο για μερικά λεπτά, ενώ το δίδυμο της ΚΤΜ, Khairuddin και Salom έβαλαν ανάμεσά τους τον Brad Binder, κατακτώντας την 4η, 6η και 5η θέση αντίστοιχα.

 

Ο Vazquez έμεινε στην έβδομη θέση, με τον Romano Fenati να μένει όγδοος, σε μια πίστα που πέρυσι είχε αναγκάσει τα διεθνή μέσα να γράψουν διθυράμβους, κατακτώντας μια τρομερή νίκη. Η δεκάδα ολοκληρώθηκε από τους Alex Marquez και Niklas Ajo. Ο Θανάσης Σίσσης βελτίωσε ελάχιστα τον πρωινό του χρόνο - μόλις για δέκα χιλιοστά - την ώρα που οι περισσότεροι από τους μπροστά έριχναν αρκετά τους χρόνους τους κι έτσι ο Έλληνας αναβάτης έμεινε αρκετά χαμηλά, στην 18η θέση, με διαφορά στο 1,7δ από την κορυφή.

 

Δείτε αναλυτικά τους χρόνους στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Jerez ΕΔ2: Ο Lorenzo κάνει τη διαφορά

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2 Jerez: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα