• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez: ΕΔ1
Δυνατός ο Rabat, ακολουθούν Redding-Espargaro
Νέα 03/05/2013 - 13:29

Τις καλύτερες συνθήκες πίστας είχαν οι αναβάτες της μεσαίας κατηγορίας, με τον Esteve Rabat να δείχνει πολύ δυνατός πάνω στη μοτοσυκλέτα του και να φιγουράρει στην πρώτη θέση των ΕΔ1. Ο Ισπανός αποδεικνύει ότι θα είναι υπολογίσιμη δύναμη για τους Scott Redding και Pol Espargaro, οι οποίοι έμειναν τρία και οκτώ δέκατα αντίστοιχα, πίσω του!

 

Με χρόνο στο 1:43.227δ όλα έδειχναν ότι ο Rabat θα άφηνε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο πίσω του τον δεύτερο, ωστόσο χάρη σ' έναν ταχύτατο γύρο ο Redding κατάφερε να ρίξει τη διαφορά του από την κορυφή στα 0.284δ. Ο Espargaro - ο οποίος γλύτωσε και μια πτώση το πρωί - βελτιώθηκε προς το τέλος, αλλά δεν έφτασε το χρόνο του ομόσταυλού του. Ο πρώτος πάντως που έπεσε αυτό το Σ/Κ στην πίστα της Jerez, είναι ο Simone Corsi!

 

Την τέταρτη θέση πήρε ο Jordi Torres, μπροστά από τους Toni Elias και Takaaki Nakagami. Μετά την αποτυχημένη του προσπάθεια επιστροφής στο Τέξας, ο Luthi έδειξε σημάδια ανάκαμψης και κατάφερε να σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση. Ο θριαμβευτής της Moto2 πριν δυο εβδομάδες, Nico Terol, βρέθηκε στα χαμηλά σήμερα, μόλις ένατος, με τον Julian Simon να είναι όγδοος και τον Xavier Simeon να κλείνει την πρώτη δεκάδα. Προς τέρψιν των Ισπανών στις κερκίδες, να παρατηρήσουμε ότι έξι στους δέκα πρώτους είναι Ισπανοί!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Moto3 Jerez: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Jerez ΕΔ1: Lorenzo-Pedrosa και κοντά ο Rossi

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα