• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Κατάρ: Πρώτη νίκη για Espargaro!
O Ισπανός κέρδισε τον Redding σε μια δυνατή μάχη!
Νέα 07/04/2013 - 22:13

Ο Pol Espargaro μετουσίωσε την pole position σε νίκη, στον εναρκτήριο αγώνα του Κατάρ, αφού πρώτα όμως έπρεπε να δώσει μια πολύ δυνατή μάχη με τον Scott Redding! Τον αγώνα πάντως, στο ξεκίνημά του, οδηγούσε ο Nakagami, την ώρα που οι πτώσεις ήταν αρκετές στα πρώτα λεπτά, με θύματα τους Louis Rossi, Axel Pons και Anthony West. Ο Pasini βγήκε εκτός, μετά από μια κίνηση του Di Meglio που θα πρέπει να διερευνήσουν οι αρμόδιοι, ενώ ο ομόσταυλος του πρώτου - Cardus - οδηγήθηκε στο ιατρικό κέντρο της πίστας! Οι πτώσεις και τα επεισόδια ήταν πολλά στην αρχή του αγώνα, με τον Wilairot να γίνεται ο έκτος (και τελευταίος) αποσυρθείς!

 

Στον αγώνα τώρα, ο Redding είχε εδραιωθεί πίσω από τον Nakagami, όταν αποφάσισε να κάνει την κίνησή του στον ένατο γύρο προσπερνώντας τον αντίπαλό του με τον οποίο λίγο έλειψε να συγκρουστεί! Οι μάχες συνεχίζονταν, με τον Espargaro να δείχνει πολύ δυνατός, να προλαβαίνει τους πρώτους και να αφήνει πίσω του τον Nakagami, ο οποίος στο τέλος ήταν εξαιρετικά χαρούμενος με το πρώτο του βάθρο! Πέντε γύρους πριν το τέλος, η μάχη θα δινόταν ανάμεσα σε Espargaro και Redding, με τον πρώτο να κάνει την επίθεσή του και να περνά τον Άγγλο! Ο Redding δεν τα παράτησε και κρατούσε επαφή με τον Ισπανό αντίπαλό του, ενώ στον τελευταίο γύρο - στην προσπάθεια του Redding να ξαναπάρει το προβάδισμα - παραλίγο να είχαμε μια σύγκρουση των δυο και ο αγώνας να έπαιρνε εντελώς διαφορετική τροπή! Στο τέλος όμως ήταν ο Ισπανός που πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο Κατάρ, περνώντας τη γραμμή με διαφορά σχεδόν ενός δευτερολέπτου!

 

Την τέταρτη θέση πήρε ο Aegerter, αφήνοντας για λίγο πίσω του τον Mika Kallio, ο οποίος ήταν πολύ καλός στο σημερινό αγώνα. Ο Julian Simon τερμάτισε εκεί απ' όπου και ξεκίνησε τον αγώνα, δηλαδή στην 6η θέση, ενώ τη δεκάδα των κορυφαίων ολοκλήρωσαν οι Simone Corsi, Alex de Angelis, Esteve Rabat και ο Xavier Simeon! Αναλυτικά τα αποτελέσματα του αγώνα και η βαθμολογία της Moto2, στα συνοδευτικά μας αρχεία!

 

Επόμενο άρθρο »

Qatar: Εύκολα ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto3 Κατάρ: Δραματική νίκη Salom!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα