• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Κατάρ: Δραματική νίκη Salom!
4 Ισπανοί στις πρώτες θέσεις, 8ος ο Σίσσης!
Νέα 07/04/2013 - 21:08

Χτες, Σάββατο, ο Luis Salom είχε καταφέρει να πάρει την πρώτη pole position της καριέρας του, ενώ σήμερα συνέχισε τις φοβερές του εμφανίσεις και κατάφερε να θριαμβεύσει σε έναν συγκλονιστικό αγώνα, όπου τέσσερεις αναβάτες είχαν την ευκαιρία να πάρουν την πρώτη τους νίκη!

 

Με το σήμα της εκκίνησης, ήταν ο Alex Rins εκείνος που έκανε δυναμικό ξεκίνημα και πλασαρίστηκε πρώτος, την ώρα που ο Antonelli έχανε πολύ νωρίς τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του και αποσυρόταν του αγώνα. Ήδη από το ξεκίνημα οι πρώτοι πέντε αναβάτες είχαν ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους, με την πρωτιά να αλλάζει αρκετές φορές χέρια! Στον 7ο γύρο ωστόσο, ο Folger - ο ένας από τους πέντε - έκανε το λάθος και ανοίχτηκε με αποτέλεσμα να χάσει την ευκαιρία να πάρει κάτι καλό στον πρώτο αγώνα της χρονιάς. Προς το τέλος προσπάθησε να αλλάξει την τύχη του, πιέζοντας δυνατά, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να κερδίσει έστω μια θέση.

 

Στα μισά του αγώνα ο Rins απολάμβανε την πρωτιά, ωστόσο λίγο αργότερα έκανε την επίθεσή του ο Marquez (ο μικρότερος αδερφός του Marc) και πήρε για λίγο τα ηνία. Στους τελευταίους πέντε γύρους, το δίδυμο της Estrella Galicia (Rins-Marquez) έδιναν τη δική τους μάχη, την ώρα που ο Vinales περίμενε υπομονετικά την ευκαιρία του, η οποία δεν άργησε και ο Ισπανός πέρασε πρώτος! Ο Vinales αγωνιζόταν σήμερα με αναλγητικά χάπια και δεν κατάφερε να αποκρούσει τις επιθέσεις των Rins και Marquez, οι οποίοι και τον πέρασαν λίγο αργότερα. Στον τελευταίο γύρο η αποφασιστικότητα του Salom μέτρησε και ο Ισπανός κατάφερε να πάρει το προβάδισμα και να κερδίσει μια μικρή διαφορά από τους διώκτες του. Στο τέλος θα πέρναγε τη γραμμή τέσσερα δέκατα πιο μπροστά από τον Vinales, ο οποίος είχε επανέλθει δριμύτερος και επικράτησε του Rins στο photo finish! Ο Alex Marquez ολοκλήρωσε την πρώτη τετράδα των οδηγών.

 

Η διαφορά με τους πίσω ήταν χαοτική, με τον Folger να περνά τη γραμμή περίπου μετά από 16 δευτερόλεπτα! Ο Khairuddin - ο οποίος από τα μέσα και προς το τέλος ανέβασε απόδοση - κατάφερε να πάρει την 6η θέση, την οποία διεκδίκησε δυνατά και ο Σίσσης, για να μείνει τελικά 8ος, αφού έχασε τη μάχη τόσο με τον ομόσταυλό του, όσο και με τον Πορτογάλο Oliveira, ο οποίος αναδείχθηκε 7ος. Τη δεκάδα των πρώτων ολοκλήρωσαν οι NiklasAjo και ο Efren Vazquez!

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του πρώτου αγώνα στο συνοδευτικό μας αρχείο! Στο δεύτερο αρχείο μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία, με τον Θανάση Σίσση να παίρνει τους πρώτους 8 βαθμούς του!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2 Κατάρ: Πρώτη νίκη για Espargaro!

« Προηγούμενο άρθρο

8ος ο Σίσσης στο Κατάρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα